Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Βαλάντη και την Πόπη Μαλλιωτάκη να βρίσκονται σε σχέση

Οι αναρτήσεις και τα σχόλια στα social media που τους "κάρφωσαν"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Βαλάντη και την Πόπη Μαλλιωτάκη να βρίσκονται σε σχέση

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Βαλάντη και την Πόπη Μαλλιωτάκη να βρίσκονται σε σχέση. Τόσο τα σχόλια όσο και κάποιες αφιερώσεις στα social media τους έχουν.. "καρφώσει" για τα καλά.

Όλα ξεκινήσαν όταν η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά stories που τον κάνει tag και τραγουδά κάποιες από τις επιτυχίες του, τα οποία και έκανε αναδημοσίευση ο Βαλάντης, βάζοντας και καρδούλες.

Εκτός από τα εν λόγω stories, οι δυο καλλιτέχνες πολλές φορές επικοινωνούν μεταξύ τους, κάνοντας σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες, με αποτέλεσμα όλα αυτά αλλά και η παραπάνω οικειότητα που φαίνεται να έχουν, να πυροδοτούν τις φήμες για ένα νέο έρωτα.

Οι αναρτήσεις και τα σχόλια Μαλλιωτάκη - Βαλάντη στα social media

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Βαλάντη και την Πόπη Μαλλιωτάκη να βρίσκονται σε σχέση

«Νιώθω προδομένος από την τελευταία μου σχέση λόγω..»

O Βαλάντης πριν λίγο καιρό μίλησε στο Στο Happy Day και συγκεκριμένα στην Όλγα Λαφαζάνη και αποκάλυψε την απογοήτευση που νιώθει από την τελευταία του σχέση.

Ο τραγουδιστής, του οποίου η κόρη βρέθηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο, αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, και ποιο τραγούδι προοριζόταν για τον ίδιο τελικά το ερμήνευσε ο Νίκος Οικονομόπουλος, αλλά και το δικό του τραγούδι που είχε απορρίψει ο Πλούταρχος.

Συγκεκριμένα, ο Βαλάντης είπε: «Το “Κοίτα να μαθαίνεις” που τραγούδησε ο Νίκος Οικονομόπουλος προοριζόταν για μένα, αλλά δεν μου πήγαινε. Το “Ακροβατώ” ήταν να το πει ο Πλούταρχος, αλλά δεν το επέλεξε. Έχω τρία παιδιά. Είμαι 45 και ο γιος μου είναι 17. Με το γιο μου είμαστε συνεχώς σε μια ένταση γιατί δυστυχώς μου έμοιασε.

Ο γιος μου μια μέρα μου είπε “τι γκρίνια έχουν αυτά τα κορίτσια” και του απάντησα “κατάλαβες τώρα γιατί χώρισα με τη μάνα σου;”.

Οι μεγαλύτεροι έρωτες είναι αυτοί που έκανα τα παιδιά μου. Έχω χωρίσει εδώ και 9 μήνες με την τελευταία μου σχέση. Ήθελα να φύγω πολύ καιρό. Νιώθω προδομένος από την τελευταία μου σχέση λόγω αχαριστίας. Ένα βράδυ συζητώντας με τον Βασίλη Καρρά για γυναίκες ήπιαμε από 4 μπουκάλια ουίσκι ο καθένας», κατέληξε λέγοντας ο Βαλάντης.

Βαλάντης