Χριστόφορος Πέσκιας: «Η τηλεόραση φτιάχτηκε για τη Μενεγάκη»

«Είναι κάτι που το κάνει όπως κανείς άλλος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστόφορος Πέσκιας: «Η τηλεόραση φτιάχτηκε για τη Μενεγάκη»

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» βρέθηκε ο Χριστόφορος Πέσκιας και μέσα σε όλα αναφέρθηκε για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση, «Η τηλεόραση φτιάχτηκε για τη Μενεγάκη και η Μενεγάκη για την τηλεόραση. Είναι κάτι που το κάνει όπως κανείς άλλος» είπε μιλώντας για την επιστροφή της παρουσιάστριας της οποίας υπήρξε τηλεοπτικός συνεργάτης.

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε και για τον κορωνοϊό καθώς εμβολιάστηκε μιας και ο εμβολιασμός είναι πια μονόδρομος. Πέρα από αυτά ο γνωστός σεφ μίλησε και για το αν θα κάνει φέτος τηλεόραση, ενώ ο ίδιος δεν δίστασε να απαντήσει πως «Και να θέλω δεν μου έχουν πει τίποτα.Δεν είναι ότι τρελαίνομαι αλλά δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο κιόλας», είπε. Παράλληλα αποκάλυψε ότι είδε λόγω καραντίνας 4-5 επεισόδια αλλά προτίμησε να αφιερώσει χρόνο στην οικογένεια και τα κατοικίδιά του.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του στην κάμερα του «Καλοκαίρι #not»

Χαμός με το νέο βίντεο της Ελένης Μενεγάκη που ανέβασε το MEGA λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, ο τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε ένα ολοκαινούργιο βίντεο με την παρουσιάστρια.

Η ομάδα της είναι έτοιμη -ενώ πραγματοποιήσε και την πρώτη της φωτογράφιση- και η αντίστροφη μέτρηση για την τηλεοπτική αυτή επιστροφή έχει ήδη ξεκινήσει.

«Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της, έγινε όλα αυτά το χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούριο αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίσει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση.