Ασύλληπτο - Αυτός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στην πρεμιέρα του Big Brother

Κι όμως, αυτόν θα δούμε...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασύλληπτο - Αυτός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στην πρεμιέρα του Big Brother

Αυτή την Κυριακή, το Big Brother πρόκειται να κάνει πρεμιέρα, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, όπως φαίνεται, έχει ήδη αποκαλυφθεί και ποιος πρόκειται να είναι ο πρώτος καλεσμένος.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν θα δούμε αρχικά ως καλεσμένη την περσινή νικήτρια Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ένας ακόμα πρώην παίκτης πρόκειται να δώσει το παρόν.

Ο λόγος για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, τον κρητικό που αποχώρησε ξαφνικά από το παιχνίδι, μετά από απόφαση της παραγωγής, καθώς ακούστηκε να λέει μια χυδαία φράση περί βιασμού, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο ίδιος, μετά την αποχώρηση του από το σπίτι του μεγάλου αδερφού, ζήτησε συγγνώμη από το γυναικείο φύλο και ξεκαθάρισε όλα όσα συνέβησαν, πράγμα που θα ξανά κάνει στην μεγάλη πρεμιέρα.

Big Brother πρώτος καλεσμένος Αντώνης Αλεξανδρίδης

Αυτοί είναι οι πρώτοι 4 άνδρες και οι 4 γυναίκες που μπαίνουν στο σπίτι

Την Κυριακή 29 Αυγούστου το Big Brother επιστρέφει στην τηλεόραση με την μεγάλη πρεμιέρα. Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα θα μας πουν "καλησπέρα" από το πλατό του Μεγάλου αδερφού, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να βρίσκεται στο πλευρό τους και να σχολιάζει.

Η εκπομπή Καλοκαίρι Not, αποκάλυψε τα πρώτα 8 άτομα (4 γυναίκες και 4 άνδρες) που θα μπουν στο σπίτι. Ορισμένα μάλιστα ονόματα τα γνωρίζουμε πολύ καλά, καθώς τους έχουν ξαναδεί στην τηλεόραση, μέσα από ριάλιτι αλλά και εκπομπές.

  • Στηβ Μιλάτος
  • Παναγιώτης Πέτσας
  • Μελέτης Γαβαλάς
  • Ισίδωρος Δούνης
  • Εύη Τσαγκλή
  • Γιώτα Μυλωνά
  • Ανχελίτα
  • Σύλια Καραμολέγκου

"Έφαγε πόρτα" ο πρώτος παίκτης του Big Brother λίγο πριν την πρεμιέρα

Η πρεμιέρα του Big Brother στον ΣΚΑΪ αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου. Οι ετοιμασίες για την νέα τηλεοπτική σεζόν έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς ενώ όπως είναι αναμενόμενο οι παίκτες πρόκειται να να μπουν σε καραντίνα διάρκειας 14 ημερών πριν την είσοδό τους στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

Η συμμετοχή όμως ενός φαίνεται πως έχει φέρει τα πάνω κάτω στην παραγωγή καθώς έχει προκαλέσει "μπελάδες". Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι από την Θεσσαλονίκη ενώ εργάζεται ως γυμναστής.

Ο ίδιος δεν είναι ακόμη σίγουρος για εμβόλιο κατά του κορωνοϊού με αποτέλεσμα η παραγωγή να μην μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα καθώς είναι όρος απαράβατος για την συμμετοχή των παικτών στο συγκεκριμένο ριάλιτι

Έτσι, η παραγωγή του ανακοίνωσε πως έχει περιθώριο μέχρι τις 13 Αυγούστου προκειμένου να κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnsonn ώστε να πάρει το εισιτήριο για την είσοδο στο σπίτι του Big Brother. Τέλος, αυτή τη σεζόν πρόκειται να δούμε άλλο ένα πρόσωπο - έκπληξη στο ριαλιτι.