Τότε θα γίνει η κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου - Η ανακοίνωση της οικογένειας

θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τότε θα γίνει η κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου - Η ανακοίνωση της οικογένειας

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Άκη Τσοχατζόπουλου, μετά τον θάνατο του. Λίγες ώρες μετά την δυσάρεστη είδηση, ανακοινώθηκε η μέρα και η ώρα της κηδείας του.

Φίλοι, συγγενείς και συνεργατές θα οδηγήσουν την ερχόμενη Τρίτη τον πρώη Βουλευτή στην τελευταία του κατοικία και συγκεκριμένα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Η ανακοίνωση της οικογενείας του Άκη Τσοχατζόπουλου για την κηδεία του

«Η οικογένεια του πρώην Υπουργού και Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ανακοίνωσε σήμερα την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου και πατέρα . Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα την Τρίτη 31/08/2021 και ώρα 11 π. μ. στο ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Α´ Νεκροταφείο ΑθήνωνΗ Σύζυγος: Βασιλική Τσοχατζοπούλου

Τέκνο: Ακης Τσοχατζόπουλος. Εκ της οικογένειας».

 Τότε θα γίνει η κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου

Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Άκη Τσοχατζόπουλου - Τι έλεγε για τη Βίκυ Σταμάτη

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (27/8), μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Πριν από τέσσερα χρόνια, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στον ALPHA.

Τότε, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε εξηγήσει πως η ζωή που έκανε δεν ήταν πολυτελής και πως όλα του τα βήματα τα άντεχε ο μισθός ενός υπουργού.

Την ίδια στιγμή αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, τονίζοντας πως είναι αθώα και πως δεν έχει καμία ανάμειξη με όσα της προσάπτουν.

«Ήταν μία ψεύτικη διαρκής επίθεση εναντίον μου. Σε όλα τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά υπήρχε αυτό το πράγμα. Η δική μου ζωή είναι πολύ απλή και φυσιολογική. Και της οικογένειάς μου. Ουδέποτε είχαμε σπατάλες, ούτε πολυδάπανη ζωή, ούτε μέσα, ούτε σπίτια, ούτε τίποτα. Αυτά που είχα, ήταν αυτά που αγόρασα. Έμενα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αλλά ήταν η νόμιμη αγορά, διαφανής και έγκυρη» είχε πει αρχικά.

Αναφερόμενος στον πολυτελή γάμο που έκανε στο Παρίσι με τη Βίκυ Σταμάτη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, είχε σχολιάσει: «Τον γάμο μου τον άντεχε ο μισθός ενός υπουργού. Πήγα τρεις ημέρες σε μία άλλη πόλη και παντρεύτηκα. Υπήρξε πολύς μύθος γύρω από όλα αυτά. Σπατάλες, δεξιώσεις κτλ. Ένα δείπνο ήταν, με 10-15 άτομα στο ξενοδοχείο. Όλα αυτά τότε συνέτειναν στη σκόπιμη λασπολογία». Αναφορικά με τη Βίκυ Σταμάτη, είχε σημειώσει: «Τη γυναίκα μου τη φυλάκισαν επειδή είναι η σύζυγός μου. Είναι παντελώς αθώα και πέρασε τρία ολόκληρα χρόνια στο ψυχιατρείο. Είχε δυσμενή μεταχείριση επειδή ήταν η γυναίκα μου».