Ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο βήμα της Δέσποινας Βανδή μετά το διαζύγιο

Και όχι δεν είναι αυτό που ήδη γνωρίζουμε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο βήμα της Δέσποινας Βανδή μετά το διαζύγιο

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να περνάει μια ιδιαίτερα περίεργη φάση στα προσωπικά της, μετά ειδικά την ανακοίνωση πως προχώρησε στη λύση του γάμου της με τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη, ωστόσο, στα επαγγελματικά συνεχίζει να σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Η τραγουδίστρια εκτός των εμφανίσεων της με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, επιστέφει και τηλεοπτικά. Συγκεκριμένα, για ακόμη μια χρονιά θα έχει τον ρόλο του κριτή και θα βαθμολογεί τις επιδόσεις των κριτών επί σκηνής.

Σε αυτό το πρόγραμμα θα δούμε την Δέσποινα Βανδή

Όπως όλοι καταλάβατε για ακόμη μια σεζόν θα βρεθεί στο J2US, στο show που έδωσε φιλί στο στόμα με την Άννα Βίσση. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από μια ανάρτηση συνεργατών της στο Instagram.

Στο J2us η Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιο της

Τι γίνεται με την περιουσία Ντέμη - Βανδή

Σαν "βόμβα" έσκασε πριν από μερικές εβδομάδες η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, πως προχώρησαν στη λύση του γάμου τους.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», έγραφε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση.

Από τότε μάλιστα που έγινε γνωστό το γεγονός, πολλά έχουν γραφτεί για το πρώην ζευγάρι. Συγκεκριμένα, στην Δέσποινα Βανδή χρεώνουν σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό που πρωταγωνίστησε σε καθημερινή σειρά, ενώ για τον Ντέμη Νικολαΐδη, λένε πως ένα πρώην κορίτσι του GNTM του έχει κλέψει την καρδιά. Τίποτα ωστόσο από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί, βέβαια ούτε και διαψευσθεί, καθώς το πρώην ζευγάρι επιθυμεί να κρατά χαμηλούς τόνους στα προσωπικά του και να μην δίνει "τροφή" για σχόλια.

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, έχουν ως κύρια προτεραιότητα τους τα δυο παιδιά τους και θέλουν να τα προστατεύσουν από τα media, για αυτό και κρατούν σιγή ιχθύος.

H περιουσία της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη

Εγώ ωστόσο έκανα μια μικρή έρευνα και πηγές μου, μου μετέφεραν λεπτομέρειες σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην πλέον ζευγαριού, τα οποία θα περάσουν στην κόρη και το γιο τους. Όπως πάντα, όλες τις λεπτομέρειες θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ μου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν κάνει μια πολύ σημαντική συζήτηση πριν καν ανταλλάξουν βέρες. Συγκεκριμένα, είχαν χωρίσει από την αρχή την περιουσία τους, ενώ είχαν αποφασίσει κιόλας πως ότι αγοράσουν μετά το γάμο τους θα περαστεί απευθείας στην κόρη και το γιο τους.

Επίσης, όσον αφορά το σπίτι που μένει τώρα η Δέσποινα Βανδή με τα παιδιά, αν το πουλήσει για να μετακομίσει σε άλλο θα πάει και αυτό κατευθείαν στην Μελίνα και τον Γιώργο.