Δέσποινα Βανδή: Είναι επίσημο - Αυτό είναι το νέο της βήμα μετά το χωρισμό από τον Ντέμη

Η ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Είναι επίσημο - Αυτό είναι το νέο της βήμα μετά το χωρισμό από τον Ντέμη

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να διανύει μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στη ζωή της μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαϊδη, με τον οποίο απέκτησαν και δυο παιδιά, ωστόσο, βρίσκει ξανά σιγά σιγά τα πατήματα της και προχωράει μπροστά έχοντας πάντα στο πλευρό της το γιο και την κόρη της, αλλά και όλα τα αγαπημένα της άτομα που την στηρίζουν.

Όσον αφορά ωστόσο τα επαγγελματικά της, η τραγουδίστρια διανύει μια πολύ επιτυχημένη περίοδο εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, για ακόμη μια χρονιά θα βρίσκεται στο notes στο πλευρό του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την αφίσα από το νυχτερινό κέντρο, κάνοντας γνωστό πως οι live εμφανίσεις ξεκινάνε και πάλι μετά από μια μικρή διακοπή λόγω καλοκαιριού.

Δέσποινα Βανδή η ανακοίνωση για το notes live

Μετά το διαζύγιο της, ήρθε και ο "χωρισμός" από την Βίσση

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να μην χάνει το χαμόγελο της, ωστόσο, διανύει μια περίεργη περίοδο κυρίως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Ντέμη Νικολαϊδη. Με όλα τα φώτα να έχουν πέσει πάνω της, έγινε γνωστό πως τουλάχιστον φέτος δεν θα συνεργαστεί με την Άννα Βίσση. Ένα γεγονός που πολλοί θαυμαστές περίμεναν.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Βίσση, η οποία μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1. Η τραγουδίστρια ανέφερε πως δυστυχώς οι δυο τους δεν θα συναντηθούν σύντομα επί σκηνής, μετά το φιλί που είχαν δώσει στο στόμα στο J2US.

«Όχι, το Hotel Ερμού δεν θα γίνει, διότι αν εφαρμοστούν τα μέτρα που ακούμε και δεν μπορέσουμε να έχουμε το 100% του κόσμου – το μαγαζί αυτό χωράει μαξ 400-450 άτομα, τώρα αν μας πουν 50% ή 75% πληρότητα είναι κρίμα να το ανοίξουμε φέτος. Θα το κρατήσουμε να το περιμένουμε. Αυτό είναι το στέκι μου για μία ζωή» ανέφερε η Άννα Βίσση αρχικά.

«Τώρα αυτό το θέμα με τη Δέσποινα Βανδή είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όταν θα μπορούμε να παίξουμε σε έναν μεγάλο χώρο, γιατί από τα μηνύματα που παίρνουμε, καταλαβαίνουμε ότι είναι μία συνεργασία που θα ελκύσει πάρα πολύ κόσμο. Πρέπει να έχουμε μεγάλο χώρο, πάρα πολύ μεγάλο χώρο. Ούτε αυτό φοβάμαι ότι μπορεί να συμβεί φέτος. Όσο για το ντουέτο, αν δουλέψουμε μαζί, θα τολμήσουμε ένα, γιατί όχι;» κατέληξε η τραγουδίστρια.