Μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαΐδη, ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Δέσποινα Βανδή

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαΐδη, ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Δέσποινα Βανδή

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να προσπαθεί να βρει τα πατήματα της μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαΐδη, ωστόσο τα ευχάριστα νέα δεν άργησαν να γίνουν γνωστά μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μετά από ένα μικρό διάλλειμα που έκανε για να απολαύσει λίγες ημέρες καλοκαιρινών διακοπών, μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου επιστρέφουν στο Notes live για να κάνουν τα βράδια μας ακόμη πιο απολαυστικά.

Στο νυχτερινό κέντρο θα εμφανίζονται κάθε Σάββατο στις 11 το βράδυ και κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ.

Η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή ξεκινά τις συναυλίες μετά το διαζύγιο

Βανδή - Νικολαΐδης βάζουν τέλος στις φήμες - Η αλήθεια πίσω από τον χωρισμό

Το ήξεραν πριν καν συμβεί! Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή από την στιγμή που εξέδωσαν την επίσημη ανακοίνωση που ανέγραφε πως μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας επέλεξαν διαφορετικούς δρόμους γνώριζαν πολύ καλά πως... θα κρεμαστούν στα μανταλάκια! Κι έτσι έγινε...

Και οι δυο σε χρόνο dt χρεώθηκαν νέες σχέσεις και μάλιστα υπήρξαν ρεπορτάζ με λεπτομέρειες για πρόσωπα τα οποία μπορεί και να μην τα έχουν δει ποτέ στη ζωή τους. Άτομα κοντά στους δυο λένε ότι τα όρια ξεπεράστηκαν ειδικά όταν υπήρξαν υπόνοιες περί διαμάχης για τα περιουσιακά τους.

Η αλήθεια ασφαλώς είναι εντελώς διαφορετική και λιγότερο ιντριγκαδόρικη από από αυτή που παρουσιάστηκε στα… έγκριτα ρεπορτάζ. Δυο ενήλικοι άνθρωποι αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, ήρεμα και πολιτισμένα χωρίς να διαταράξουν τις σχέσεις τους. Τόσο απλά.

Τα περί άλλων σχέσεων (ειδικά όσα γράφτηκαν για τον Ντέμη) αγγίζουν τα όρια της φαιδρότητας. Όπως μάλιστα αναφέρει το instanews.gr ειπώθηκε χαρακτηριστικά «δεν μπορείς να διαψεύσεις κάτι που είδε στον ύπνο του ο άλλος. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να ξυπνήσει…».