Χαρές στην οικογένεια της Δέσποινας Βανδή μετά τον χωρισμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Οι τρυφερές αναρτήσεις στα social media

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια της Δέσποινας Βανδή μετά τον χωρισμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η Δέσποινα Βανδή, μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Ντέμη Νικολαΐδη μιας και ο μικρός της γιος, Γιώργος, είχε τα γενέθλιά του και η αγαπημένη του μανούλα θέλησε να του ευχηθεί με μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Δέσποινα Βανδή απέκτησε δύο παιδιά με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον Γιώργο και τη Μελίνα, την οποία βλέπουμε πολύ συχνά τώρα πιο στα social media.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης, έγινε 14 και έτσι η αγαπημένη τραγουδίστρια του είπε και δημόσια τα χρόνια πολλά με μερικές φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία.

Οι αναρτήσεις της Δέσποινας Βανδή για τον γιο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Δέσποινα Βανδή χωρισμός
Δέσποινα Βανδή παιδιά
Δέσποινα Βανδή γιος

Εκεί ξεπερνά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα Βανδή - Οι πρώτες διακοπές μακριά του

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν και επίσημα τον χωρισμό τους. Κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα κάποια σχετική δήλωση και ο καθένας φαίνεται πως έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο.

Μετά από τόσα χρόνια γάμου, η Δέσποινα Βανδή χρειάστηκε την υποστήριξη των φίλων της προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα και έτσι βρέθηκε στην Εύβοια όπου απολαμβάνει τις διακοπές της ενώ την ίδια στιγμή στηρίζει την περιοχή που υπέστη τόσες καταστροφές από τις πυρκαγιές.

«Τις φετινές μας διακοπές τις περάσαμε στην Εύβοια! Παρότι ο τόπος υπέστη μεγάλη καταστροφή και οι κάτοικοι του επίσης, δε θέλαμε συνειδητά να αλλάξουμε προορισμό. Το νησί και οι άνθρωποι χρειάζονται τη στήριξη μας με κάθε τρόπο.

Ήμασταν εκεί κολυμπήσαμε στη θάλασσα που ήταν γεμάτη αποκαΐδια άλλη μέρα ήταν γεμάτη από τσούχτρες και υπήρξε και η νύχτα που η φωτιά ήταν κοντά μας στα Μεσοχώρια και που ωστόσο όλοι έδρασαν γρήγορα και κατάφεραν να τη σβήσουν…

Είναι ένας πανέμορφος τόπος και όλοι τους τόσο δεσμευτικά φιλόξενοι. Για εμάς θα είναι πια ένας σίγουρος προορισμός!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η αγαπημένη τραγουδίστρια.