Ασύλληπτο - Δείτε πως είναι σήμερα η "Σώμαινα" από το Καφέ της Χαράς

Τι κάνει 15 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στη σειρά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτο - Δείτε πως είναι σήμερα η

Μπορεί το Καφέ της Χαράς να επέστρεψε μετά από 15 χρόνια ξανά στην τηλεόραση, ωστόσο, αρκετοί ηθοποιοί δεν βρέθηκαν στους ρόλους τους. Είτε γιατί ολοκληρώθηκαν από την προηγούμενη σεζόν, είτε γιατί δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις ώρες των γυρισμάτων λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όπως για παράδειγμα η Σώμαινα.

Η μητέρα της Ματούλας, είχε πεθάνει από την καρδιά της σε παλαιότερη σεζόν. Τον ρόλο είχε υποδυθεί η Έφη Θανοπούλου, η οποία πλέον είναι εξαφανισμένη από την τηλεόραση και ασχολείται μόνο με το θέατρο.

Η ηθοποιός συνεχίζει την υποκριτική και πρωταγωνιστεί στην "ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ" του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Νικολαΐδη.

Όπως είδαμε επίσης σε φωτογραφία της, δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα, φαίνεται ακόμη πιο νέα. Όπως και η δασκάλα Ελεονώρα που δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Έτσι είναι σήμερα η Σώμαινα από το Καφέ της Χαράς

δείτε πως είναι σήμερα η 'Σώμαινα' από το Καφέ της Χαράς

Δείτε 15 χρόνια μετά και τον Αστέρη Νεγρεπόντη

Ο Χρήστος Μάντακας είναι Έλληνας μοντέλο και ηθοποιός. Ξεκίνησε τη δεκαετία του '80 ως μοντέλο και από τη δεκαετία του '90 δούλευε ως ηθοποιός. Μετά ωστόσο, την συμμετοχή του στην σειρά Καφέ της Χαράς, - που ολοκληρώθηκε πρόσφατα - αποσύρθηκε από τον χώρο του θεάματος και διευθύνει εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Η γοητευτική παρουσία του ωστόσο να σημειώσουμε, δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από το σινεμά (τον είδαμε στην ιδιαίτερη ταινία του Πάνου Κούτρα «Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά») αλλά ούτε και από το θέατρο (μια από τις εμφανίσεις του στο σανίδι ήταν στο έργο «Τσινετσιτά» των Ρέππα – Παπαθανασίου, που ανέβηκε στο θέατρο Αλίκη με τους Τζέση Παπουτσή, Μαρία Καβογιάννη, Κώστα Κόκλα).

Ο ηθοποιός όμως, με τον ερχομό της κρίσης εξαφανίστηκε εντελώς από τον καλλιτεχνικό χώρο και βρήκε επαγγελματική διέξοδο στο nightlife ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων αλλά και αναλαμβάνοντας το managment σε χώρους ψυχαγωγίας της Αθήνας.

Μπορεί πλέον να μην βρίσκεται στο επίκεντρο των media, ωστόσο είναι καθημερινός χρήστης του Instagram, όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές από την ζωή του.