Θυμάστε την δασκάλα "Ελεονώρα" του Καφέ της Χαράς - Έχει τα ίδια μαλλιά αλλά είναι αγνώριστη

Στον δρόμο θα την αναγνωρίζατε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θυμάστε την δασκάλα

Μπορεί να μας φάνηκε περίεργο όταν αποχώρησε από την σειρά η "Αγλαϊα" , ωστόσο δεν άργησαν οι τηλεθεατές να συνηθίσουν τη νέα δασκάλα του Καφέ της Χαράς. Η "Ελεονώρα" έκανε το δικό της χαμό στο χωριό, αφού ερωτεύτηκε τον κατά πολύ μικρότερο της Διονυσάκι και έκαναν σχέση.

Ωστόσο, όταν η σειρά το 2006 ολοκληρώθηκε η ηθοποιός Αναστασία Νίκου εξαφανίστηκε από το χώρο της τηλεόρασης και δεν την είδαμε σε κάποιο άλλο πρόγραμμα, αλλά ούτε και σε θεατρική παράσταση. Ενώ, φωτογραφίες της από τα χρόνια που έζησε εκτός media δεν υπάρχουν.

Ωστόσο, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις που πραγματοποίησε τον περασμένο Φεβρουάριο την είδαμε να ποζάρει με τον Δημήτρη Μαχαίρα και δεν την αναγνωρίζαμε. Θα πάθετε πλάκα και με την εικόνα του Αστέρη Νεγρεπόντη σήμερα.

Έτσι είναι σήμερα η δασκάλα Ελεονώρα από το Καφέ της Χαράς

Έτσι είναι σήμερα η Δασκάλα Ελεονώρα από την σειρά Καφέ της Χαράς

«Δάκρυσα στο τελευταίο γύρισμα του Καφέ της Χαράς»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας στο περιοδικό Λοιπόν, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Καφέ της Χαράς και στο τέλος της σειράς που έφερε συγκίνηση στα μάτια των περισσότερων τηλεθεατών.

Καφέ της Χαράς Χάρης Ρώμας

Το «Καφέ της Χαράς» τελείωσε. Πως το βιώσατε αυτή τη φορά σε σχέση με την προηγούμενη;

Παρ’ ότι είναι οδυνηρό να τελειώσει μια δουλειά καρδιάς, που οι συντελεστές είχαν δεθεί με τόση αγάπη επί πέντε σεζόν, έχω και ένα συναίσθημα ολοκλήρωσης μέσα μου. Πιστεύω ότι το «Καφέ της Χαράς» ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε και τελείωσε την κατάλληλη στιγμή. Δάκρυσα στο τελευταίο γύρισμα, αλλά και τώρα δακρύζω από χαρά όταν θυμάμαι όσα ζήσαμε. Κι όταν συνειδητοποιώ ότι οι λατρεμένοι Πάρις και Έφη, που ήταν παιδάκια όταν ξεκίνησε η σειρά, μεγάλωσαν καλλιτεχνικά μαζί μας και έγιναν «ηθοποιάρες».

Συνήθως τα remakes των σειρών δεν έχουν τόσο μεγάλη επιτυχία όσο τα πρώτα. Αυτό όμως, με τη συγκεκριμένη σειρά δεν συνέβη. Αγαπήθηκε εξίσου πολύ. Πως το καταφέρατε αυτό;

Πιστεύω και εγώ ότι το κοινό έμεινε ευχαριστημένο. Λειτουργούσε πολύ θετικά η μίξη των παλιών και καινούργιων συντελεστών. Επίσης η πυκνότητα του σεναρίου που καταφέραμε να πετύχουμε με την Άννα Χατζησοφιά. Παρακολουθώντας επεισόδιο της σειράς, ποτέ δεν βαριέσαι, πιστεύω. Θα πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη του, Τάκη Μιχαήλ, που είναι ο ορισμός της «ήρεμης δύναμης».