Αποκλειστικό: Εδώ γίνονται τα γυρίσματα του Top Chef στον ΣΚΑΙ

Έρχεται η μεγάλη πρεμιέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: Εδώ γίνονται τα γυρίσματα του Top Chef στον ΣΚΑΙ

Το Top Chef έρχεται στον ΣΚΑΙ και σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής φαίνεται πως θα "τσακίσει" το MasterChef που θα επιστρέψει από το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλησε να "επενδύσει" και σε ένα άλλο project εκτός του Survivor με σκοπό να "εξοντώσει" το δυνατό χαρτί του STAR.

Το ριάλιτι θα έχει συναρπαστικές δοκιμασίες, απρόβλεπτες αποστολές και εντυπωσιακά πιάτα. Το έπαθλο μάλιστα ανέρχεται στις 100.000 ευρώ σε συνδυασμό με μεγάλη συνεργασία του νικητή με εστιατόριο σε Ελλάδα ή στο εξωτερικό που θα έχει αστέρια Michelin.

Το Top Chef έχουν παρακολουθήσει 200 εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 200 χώρες προβολής. Το ακολουθούν 3,8 εκατομμύρια followers παγκοσμίως στα social media ενώ έχει κερδίσει 30 υποψηφιότητες στα Βραβεία Emmy.

Μέχρι στιγμής παρουσιαστής δεν έχει ανακοινωθεί με δημοσιεύματα να θέλουν σε αυτό τον ρόλο άνδρα που είναι πολύ αγαπητός στο κοινό. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι η πρεμιέρα, η οποία σύμφωνα με το trailer θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ.

Εδώ γίνονται τα πρώτα γυρίσματα του Top Chef

Εμείς λοιπόν στο Youweekly.gr έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις που γίνονται οι auditions του TopChef. Βρίσκονται πίσω από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί.

Εδώ γίνονται τα γυρίσματα του Top Chef στον ΣΚΑΙ

Top Chef ΣΚΑΙ

Να σημειώσουμε πως το Top Chef είναι μια τηλεοπτική σειρά αμερικανικού διαγωνισμού πραγματικότητας που έκανε πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου 2006, στο Bravo. Η παράσταση περιλαμβάνει σεφ που ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον σε γαστρονομικές προκλήσεις.

Ποιοι θα είναι οι κριτές του ριάλιτι;

Τα ονόματα τα οποία τελικά θα δούμε στην κριτική επιτροπή θα είναι φρέσκα τηλεοπτικά, αλλά με μακρά πορεία στη γαστρονομική «σκηνή». Πρόκειται - σύμφωνα με τα όσα γράφονται - για τους Γιώργο Βενιέρη, Αστέριο Κουστούδη και ο Γκίκα Ξενάκη.