Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη

Έγινε γνωστό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη

Ο Κώστας Καραμανλής μετά τις τραγικές στιγμές που έζησε, χαμογελάει ξανά με την σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη, αφού τα δίδυμα παιδιά του του χάρισαν πολλά χαμόγελα. Την ανακοίνωση έκανε η Έλενα Ακρίτα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Τι συνέβη στο σπίτι Καραμανλή - Παζαΐτη;

Συγκεκριμένα, τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού, έδωσαν φέτος πανελλήνιες εξετάσεις και πέτυχαν με επιτυχία. Η Αλίκη πέρασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ενώ ο Αλέξανδρος Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη.

«Συγχαρητήρια στα δύο παιδιά του Κώστα και της Νατάσας Καραμανλή που έδωσαν πανελλήνιες και μπήκαν σε ελληνικά Πανεπιστήμια. Η Αλίκη στις Πολιτικές Επιστήμες και ο Αλέξανδρος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!» έγραψε σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος Έλα Ακρίτα, κάνοντας γνωστό το γεγονός.

Κώστας Καραμανλής Νατάσα Παζαϊτη δίδυμα παιδιά

Συγκινεί η νέα ανάρτηση της Νατάσας Παζαΐτη Καραμανλή για τα δίδυμα παιδιά της

Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή η οποία πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέθλια της, έκανε μια πάρα πολύ συγκινητική ανάρτηση για τα δίδυμα παιδιά της, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της και πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Η επιστήμονας που βοηθάει γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού, ευχήθηκε στον Αλέξανδρο και την Αλίκη, που σήμερα ενηλικιώνονται με τα πιο γλυκά και όμορφα λόγια, τα οποία συνόδευσε ένα συγκινητικό βίντεο από την ημέρα που ήρθαν στη ζωή, την πρώτη τους μέρα στο σχολείο και γενικά τα μέχρι σήμερα.

«Ευτυχία είναι...να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται...
Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18.
Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές.
Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε.
Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας.
Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας...αξία ανεκτίμητη!!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.