Μπαίνει ξανά στο Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Έχουμε να ζήσουμε επικές στιγμές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπαίνει ξανά στο Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Αύριο Κυριακή 29/8, το Big Brother πρόκειται να κάνει πρεμιέρα, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και ήδη ανακοινώθηκαν οι 14 παίκτες που θα μπουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Μάλιστα, όλοι τους είναι... μοναδικοί και σίγουρα θα απασχολήσουν πολύ.

Όπως λοιπόν ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες ένας από τους καλεσμένους θα ήταν ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο κρητικός που αποχώρησε ξαφνικά από το παιχνίδι, μετά από απόφαση της παραγωγής, καθώς ακούστηκε να λέει μια χυδαία φράση περί βιασμού, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο ίδιος, μετά την αποχώρηση του από το σπίτι του μεγάλου αδερφού, ζήτησε συγγνώμη από το γυναικείο φύλο και ξεκαθάρισε όλα όσα συνέβησαν, πράγμα που θα ξανά κάνει στην μεγάλη πρεμιέρα.

Ωστόσο, όπως γράφεται τις τελευταίες ώρες, την εν λόγω είδηση την διέψευσε η παραγωγή του Big Brother. Άρα η μόνη καλεσμένη που θα δούμε στο αυριανό Live θα είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Σοφία Δανέζη και Άννα Μαρία Ψυχαράκη πριν μπουν στο Big Brother

Μετά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε πρώτα στο Youweekly, η Σοφία Δανέζη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not. Ένα χρόνο μετά την συμμετοχή της στο Big Brother, η τραγουδίστρια έκανε αποκαλύψεις.

«Με τον Δημήτρη Κεχαγιά ήρθαμε πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι. Δεν μιλάμε πλέον. Ξέρεις τι γίνεται; Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου κι εσύ στη δική τους για ένα χρονικό διάστημα. Με τον Δημήτρη είχα βρει το άλλο μου μισό μέσα στο σπίτι. Βγαίνοντας από το σπίτι, ο καθένας έχει τις παρέες του, την οικογένειά του… Στην αρχή κάναμε παρέα, μετά δεν ταίριαξαν τα πράγματα», είπε για την σχέση που έχει με ορισμένα παιδιά.

«Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπήκε μελετημένη, Ήμουν η πρώτη παίκτρια που έγινε γνωστό ότι θα έμπαινα στο Big Brother. Γνωρίζοντας ότι θα μπεις εσύ, δεν θα ψάξεις να βρεις ποια είναι η Σοφία Δανέζη; Όταν μπήκα στο ξενοδοχείο είδα την κοπέλα, δεν ήξερα ποια είναι. Ρώτησα ποια είναι, μπήκα να την ψάξω στο δικό μου Instagram και με είχε μπλοκάρει. Ήμουν από πριν μπλοκ. Τώρα με έχει ξεμπλοκάρει», αποκάλυψε για πρώτη φορά.