Νάντια Μπουλέ: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού ενώ θηλάζει - Η δημόσια απάντηση της

Οι αναρτήσεις που έκανε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού ενώ θηλάζει - Η δημόσια απάντηση της

Η Νάντια Μπουλέ πολλές φορές επικοινωνεί με τις διαδικτυακές της φίλες μέσω του προσωπικού της λογαρισμού στο Instagram, αλλά και του προφίλ του διαδικτυακού της καταστήματος. Χθες λοιπόν σε Q&A, αποκάλυψε πως έχει κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού, παρόλο που ακόμη θηλάζει την κορούλα της.

Το εμβόλιο έκανε έπειτα από παρότρυνση του γιατρού της και φοβούμενη μήπως κολλήσει η ίδια ή μεταδώσει τον ιό σε κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο που έρχεται σε επαφή.

«Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Και εγώ το έκανα, ενώ θηλάζω. Φοβήθηκα να μην κολλήσω κορωνοϊό και να μην τον μεταδώσω. Για αυτό και το έκανα» έγραψε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ, λίγες εβδομάδες μετά τον ερχομό της μικρής της.

Η παρουσιάστρια λατρεύει να πηγαίνει βόλτες με την κόρη της για αυτό μάλιστα ήθελε να είναι προστατευμένη από τον κορωνοϊό.

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ για τον εμβολιασμό της

Η Νάντια Μπουλέ έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού ενώ θηλάζει

Η φωτογραφία της Μπουλέ που θηλάζει την κόρη της

Η Νάντια Μπουλέ διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή της, καθώς πριν λίγες εβδομάδες έφερε στον κόσμο την κορούλα της, καρπό του έρωτα της με τον Γιώργο Ισαάκ. Η μικρή της που ακόμη δεν έχει 40ρίση, την γεμίζει καθημερινά ευτυχία και αισιοδοξία.

Μπορεί τώρα με το μωρό να έχει φορτωμένο πρόγραμμα, όμως παραμένει ακόμη αρκετά ενεργή τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Με αυτόν τον τρόπο, μοιράζεται διάφορες προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν λίγα λεπτά λοιπόν, η Νάντια Μπουλέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με την νεογέννητη κορούλα της. Πόζαρε στο φακό κατά την διάρκεια του θηλασμού.

«Το αντίβαρο σε αυτές τις βαριές και μαύρες -στην κυριολεξία- μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της, η παρουσιάστρια που... επιστρέφει στην τηλεόραση με ήδη υπάρχουσα εκπομπή.