Ο διαζευγμένος παίκτης που θα μπει απόψε στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού θα βάλει "φωτιά"

Μετά από 2 μήνες γάμου λέτε να βρει γυναίκα μέσα στο παιχνίδι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο διαζευγμένος παίκτης που θα μπει απόψε στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού θα βάλει

Στο σπίτι του Big Brother απόψε το βράδυ δεν θα μπει μόνο ο πρώην του Θέμη Κανέλλου, αλλά και ένα μοντέλο που πρόσφατα χώρισε έπειτα από 2 μήνες γάμου...Βέβαια, δεν θα αργήσει να βρει την επόμενη μιας και είναι κούκλος, ενώ στο παρελθόν τον είχαμε δει και σε εκπομπή.

Το 29χρονο μοντέλο αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τη ζωή του και να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, ώστε ο κόσμος να τον μάθει περισσότερο, αφού μέχρι στιγμή δεν έχει καταφέρει να μας δείξει την προσωπικότητα του.

Ο λόγος για τον Στηβ Μιλάτο που μπαίνει στο Big Brother

Τα τελευταία 10 χρόνια έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας περπατώντας σε διεθνείς πασαρέλες, έχοντας ποζάρει στον φακό του Steven Klein για λογαριασμό του περιοδικού W, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε καμπάνια της Diesel. Έχει περπατήσει επίσης με τεράστια επιτυχία στην πασαρέλα των Roccobarocco, Frankie Morello, Bikkembergs, Philippe Plein, Givenchy και Jean Paul Gaultier. Παράλληλα με το modelling, τα βράδια χόρευε επαγγελματικά hip hop, το αγαπημένο του είδος μουσικής, σε γνωστά κλαμπ της Αθήνας.

Στις αρχές του 2021, ο Στηβ αποφάσισε να παντρευτεί μετά από μόλις λίγους μήνες σχέσης την τότε σύντροφό του, Άννα. Ο γάμος ήταν πολιτικός και πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο, τόπο καταγωγής της νύφης. Ωστόσο, αν και δήλωναν τρελά ερωτευμένοι πήραν διαζύγιο μετά από 2 μήνες.

Όσα δήλωνε ο Στηβ για την πρώην του

«Ήμουν παντρεμένος για δύο μήνες. Υπήρξε έλλειψη επικοινωνίας, απλά σαν ζευγάρι αρχίσαμε να μη ταιριάζουμε. Ενώ ήμασταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει επικοινωνία και το ζορίζεις, λες off. Η πρώην γυναίκα μου δεν έκανε πίσω και κουράστηκα. Όταν έκανα την πρόταση γάμου, ήθελα να κάνω και παιδί, νόμιζα ότι καταστάλαξα κάπου.

Το τέλος ήρθε νωρίτερα. Ήταν δική μου απόφαση να χωρίσουμε. Προσπάθησε να με μεταπείσει αλλά όταν ραγίζει το ποτήρι, δεν ξανακολλάει. Δεν υπάρχει περίπτωση για επανασύνδεση. Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει. Δεν πιστεύω ότι ο έρωτας χάθηκε, επειδή χώρισα. Θέλω να ξαναπαντρευτώ. Όταν πέφτεις πρέπει να σηκώνεσαι ξανά. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι αρέσεις, είναι ωραίο το φλερτ».

Στηβ Μιλάτος χώρισε μετά από 2 μήνες γάμου