Μετά την ανακοίνωση πως Καραβάτου - Κατσούλης χώρισαν "έσκασε" γάμος στην showbiz

Παντρεύονται λίγο πριν γίνουν γονείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά την ανακοίνωση πως Καραβάτου - Κατσούλης χώρισαν

Μπορεί οι χωρισμοί από τους γάμου που έγιναν να είναι περισσότεροι, με πιο πρόσφατο αυτόν της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, ωστόσο, ακόμη ένα μυστήριο έρχεται να συμπληρωθεί στην λίστα.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που σύντομα θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι. Ο γιος τους μάλιστα, αφού ήδη γνωρίζουν το φύλο, θα πάρει το όνομα Παναγιώτης, όπως λένε και τον πατέρα του... ζαχαροπλάστη και επιχειρηματία.

Αυτό το ζευγάρι παντρεύεται μετά από τόσους χωρισμούς

Ο λόγος για τον Διονύση Αλέρτα και την σύντροφό του, Νάγια Φωτοπούλου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Νίκης Κώτσου στην Real News, παράλληλα με την γλυκιά αναμονή του πελαργού, κάνουν και σχέδια γάμου, αφού επιθυμούν να έχουν παντρευτεί πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους.

Σε ό,τι αφορά το μυστήριο, το οποίο σχεδιάζεται να γίνει σε κλειστό κύκλο, παρουσία λιγοστών συγγενών και καλών φίλων.

Αλέρτας παντρεύεται

Νέα αρχή στη ζωή της Κατερίνας Καραβάτου μετά τον χωρισμό από τον Κρατερό Κατσούλη

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», έγραφε η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη πριν από λίγες ημέρες.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2011 στο Δημαρχείο Φιλοθέης, έπειτα από 11 χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισε να χωρίσει. Έχοντας ζήσει έναν έναν όμορφο έρωτα και αποκτήσει δυο παιδιά, τον Αρίωνα και την Αέλια, πλέον προχωρούν ξεχωριστά στη ζωή τους. Βέβαια, όπως άλλωστε η ίδια η παρουσιάστρια έχει αναφέρει στην πρώτη συνέντευξη μετά την ανακοίνωση, πάντα θα τους ενώνουν τα παιδιά.

Η Κατερίνα Καραβάτου από την πλευρά της, μετά την αποχώρηση από το STAR και το συμβόλαιο της με το MEGA, ξεκινάει κάτι νέο στην προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια αναλαμβάνει τη ζωή του Σαββατοκύριακου - σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί - γυρνώντας οριστικά μια νέα σελίδα.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από το κανάλι.

Στο mega η Κατερίνα Καραβάτου μετά τον χωρισμό με τον Κρατερό Κατσούλη