Διονύσης Αλέρτας: Θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η σύντροφος του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διονύσης Αλέρτας: Θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει σύμφωνα με το Πρωινό ο Διονύσης Αλέρτας, καθώς η σύντροφός του Νάγια, σε περίπου πέντε μήνες θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι τους.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, το ζευγάρι, που είναι μαζί πάνω από ένα χρόνο, θα αποκτήσει αγοράκι και ήδη η αγαπημένη του διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο Διονύσης Αλέρτας και η σύντροφός του ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε μεγαλύτερο σπίτι στα βόρεια προάστια, ώστε να είναι πιο άνετα με το μωράκι τους. Να σημειώσουμε πως η Νάγια δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά είναι δασκάλα στο επάγγελμα. Ενώ, έγκυος είναι και αγαπημένη τραγουδίστρια της ελληνικής showbiz.

Διονύσης Αλέρτας μπαμπάς

Η ανάρτηση του Διονύση Αλέρτα για τον κορωνοϊό: "Πήγα στο αεροδρόμιο και η υπάλληλος με..."

"Πήγα στο αεροδρόμιο και η υπάλληλος με τραβάει από το κεφάλι, ακουμπάει στο μέτωπο τα χείλη της και μου λέει πέρνα αγορίνα μου, περδίκη είσαι" Ο Διονύσης Αλέρτας μιλάει για τον κορωνοϊό και τα "μέτρα ασφαλείας" που λαμβάνουν στα αεροδρόμια, με μια αστεία ανάρτηση.

Ο γνωστός σεφ μίλησε για το περιστατικό που του συνέβη, προκαλώντας γέλια στο διαδίκτυο. Δεν ξέρουμε αν όντως τα λόγια του μιλάνε σε πραγματικά γεγονότα ή απλά θέλησε να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο, ωστόσο είτε είναι αλήθεια είτε ψέματα, ένα είναι σίγουρο.

Όλοι "έκλαψαν" από τα γέλια, με τα σχόλια στο instagram και στον προσωπικό του λογαριασμό να πέφτουν βροχή, με ακόμα πιο αστεία memes για τον ιό, που ήρθε και στην Ελλάδα.

Ωστόσο για να μείνετε όντως προστατευμένοι, δείτε αναλυτικά το τι πρέπει να προσέξετε καθώς και τα συμπτώματα του κορωνοϊού.