Από το GNTM μπαίνει στο Big Brother - Ο παίκτης που έχει γυρίσει όλα τα παιχνίδια

Έχει ήδη πάει σε 3!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από το GNTM μπαίνει στο Big Brother - Ο παίκτης που έχει γυρίσει όλα τα παιχνίδια

Το Big Brother επιστρέφει απόψε 29/8 δυναμικά στον ΣΚΑΙ και σύμφωνα με τα βιογραφικά των 14 παικτών, θα είναι απολαυστικό. Ωστόσο, από τους αρκετούς που έχουν ξεχωρίσει, είναι και ο νεαρός που έχει γυρίσει σχεδόν όλα τα show - ριάλιτι της τηλεόρασης.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πέτσα, τον 22χρονο με τα καταγάλανα μάτια που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ριάλιτι μοντέλων την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, δεν μπαίνει μόνος του...

Παναγιώτης Πέτσας - Το βιογραφικό του παίκτη του Big Brother

O 22χρονος instagrammer και μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Στόχος και όνειρό του είναι να γίνει διάσημος και πλούσιος ηθοποιός στην Αμερική. Παράλληλα, επιθυμεί να αφήσει το προσωπικό του στίγμα στο χώρο του modelling ως alternative μοντέλο και να κάνει καμπάνιες για μεγάλες εταιρείες. Του αρέσουν η γυμναστική, τα τατουάζ, τα piercing, δηλώνει δεινός μάγειρας καθώς επίσης και λάτρης του γυναικείου φύλου! Στο σπίτι του Big Brother, θα είναι ήρεμη δύναμη και θα μιλάει μόνο όταν πρέπει! Όταν όμως μιλήσει, θα τα πει… έξω από τα δόντια!

Πέτσας The bachelor

Περισσότερες πληροφορίες για τον Παναγιώτη Πέτσα

Ο Παναγιώτης Πέτσας ήταν ένας από τους παίκτες του GNTM 3 που πέρασε στο σπίτι αλλά δεν έμεινε για πολύ ενώ όλοι τον θεωρούσαν φαβορί. Ο Παναγιώτης ασχολείται επαγγελματικά με το σέρβις στην εστίαση αλλά έχει ξεκινήσει και κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Το Motto του: “Η ζωή είναι μικρή, οπότε πρέπει να κάνεις μεγάλα πράγματα”

Ο Παναγιώτης ζει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ γιατί τον εξιτάρουν τα ταξίδια και οι άνθρωποι, που θα γνωρίσει μέσα από το χώρο. Στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να μαγειρεύει. Είναι ελεύθερος και το ύψος του είναι 1.84.

Το πάθος του είναι τα τατουάζ και σκοπεύει να καλύψει κάποια στιγμή όλο του το σώμα με σχέδια. Η άλλη μεγάλη του αγάπη, που μάλιστα κληρονόμησε από τους γονείς του, είναι οι chopper μοτοσυκλέτες. Σε 10 χρόνια ονειρεύεται να έχει αφήσει το προσωπικό του στίγμα στο χώρο του modelling ως alternative μοντέλο και να λανσάρει το δικό του brand ρούχων.