Νάντια Μπουλέ: Η τρομερή αποκάλυψη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

«Ανυπομονώ και εγώ!»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: Η τρομερή αποκάλυψη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Μετά από ενάμιση μήνα κι αφού έγινε για πρώτη φορά μητέρα καθώς έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, η Νάντια Μπουλέ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τηλεοπτική της επιστροφή. Η ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς του Alpha «Αγγελική» αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην παρουσίαση.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής η ίδια πρόκειται να αναλάβει το DOT στον ΣΚΑΪ, αν και από την άλλη η Νάντια Μπουλέ δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες που θα την δούμε. Παρά την γέννηση της μικρής, η ίδια προσπαθεί ακόμη να βρει χρόνο προκειμένου να παραμείνει ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, σε συνδυασμό με την μητρότητα. Η Νάντια Μπουλέ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ανυπομονώ και εγώ! Δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά αυτό που μου πρότειναν μου αρέσει πολύ και δεν με δεσμεύει πολύ χρονικά. Ώστε να μπορώ να είμαι πολύ με την μπέμπα. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να την αφήνω πολύ. Ίσα ίσα πιστεύω πως οι ώρες που θα λείπω θα μου κάνουν καλό και για το σπίτι.

Έχω μάθει σε πολλές ώρες δουλειάς την ημέρα. Οπότε θα είναι ελάχιστη η απουσία μου σε σχέση με ένα full time ωράριο. Τα γυρίσματα θα είναι συγκεντρωμένα σε δύο ημέρες την εβδομάδα».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Νάντιας Μπουλέ

Νάντια Μπουλέ

Νάντια Μπουλέ για τηλεόραση

Νάντια Μπουλέ για Σκαϊ

Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού ενώ θηλάζει - Η δημόσια απάντηση της

Η Νάντια Μπουλέ πολλές φορές επικοινωνεί με τις διαδικτυακές της φίλες μέσω του προσωπικού της λογαρισμού στο Instagram, αλλά και του προφίλ του διαδικτυακού της καταστήματος. Χθες λοιπόν σε Q&A, αποκάλυψε πως έχει κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού, παρόλο που ακόμη θηλάζει την κορούλα της.

Το εμβόλιο έκανε έπειτα από παρότρυνση του γιατρού της και φοβούμενη μήπως κολλήσει η ίδια ή μεταδώσει τον ιό σε κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο που έρχεται σε επαφή.

«Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Και εγώ το έκανα, ενώ θηλάζω. Φοβήθηκα να μην κολλήσω κορωνοϊό και να μην τον μεταδώσω. Για αυτό και το έκανα» έγραψε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ, λίγες εβδομάδες μετά τον ερχομό της μικρής της.

Η παρουσιάστρια λατρεύει να πηγαίνει βόλτες με την κόρη της για αυτό μάλιστα ήθελε να είναι προστατευμένη από τον κορωνοϊό.

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ για τον εμβολιασμό της

Η Νάντια Μπουλέ έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού ενώ θηλάζει