Νάντια Μπουλέ: Έγινε για πρώτη φορά μαμά

Να σας ζήσει!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: Έγινε για πρώτη φορά μαμά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Νάντια Μπουλέ καθώς έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η παρουσιάστρια γέννησε ένα κοριτσάκι καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Γιώργο Ισάακ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» γέννησε σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο. Πάντως τόσο η Νάντια Μπουλέ όσο και η κορούλα της είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της με φουσκωμένη την κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει:

Νάντια Μπουλέ γέννησε

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ

Όλα είναι έτοιμα, μέχρι και το παιδικό δωμάτιο! Όπως αποκάλυψε είχε αρχίσει να ψάχνει τρόπους για να "κατέβει" φυσικά το παιδί.

Κάποιοι από αυτούς είναι να φάει καυτερά φαγητά, να κάνει pilates ή ακόμα και να χορέψει και μαντέψτε με ποιο ξεκίνησε... φυσικά με τον χορό!

Η αγαπημένη Νάντια το βράδυ της Κυριακής δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο στο οποίο φορώντας ένα κολλητό μαύρο φόρεμα λικνίζεται μπας και...

Το βίντεο αυτό πήρε χιλιάδες σχόλια και likes, όπως είχε πάρει και η φωτογραφία με μαγιό που είχε ανεβάσει πριν λίγο καιρό.

«Έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος»

Η Νάντια Μπουλέ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της καθώς και στην γνωριμία της με τον σύντροφό της που της άλλαξε τη ζωή.

«Δεν το κατάλαβα ότι είμαι έγκυος, δεν είχα κανένα σύμπτωμα και κανένα λόγο να το σκεφτώ. Επειδή από μικρή είχα γυναικολογικά θέματα είχα την πεποίθηση ότι μπορεί να μην έρθει αυτό στην ζωή μου. Έστειλα τον Γιώργο να πάρει τεστ για να δούμε τι γίνεται, μέσα μου έλεγα ότι αποκλείεται δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας. Δεν το πίστευε ούτε αυτός και πήραμε και δεύτερο τεστ, πήραμε και τον γιατρό και μας το επιβεβαίωσε.

Έπαθα σοκ όταν το έμαθα, η ιστορία της κάθε γυναίκας είναι διαφορετική εγώ επειδή δεν το είχα προγραμματίσει σοκαρίστηκα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι θα αλλάξει τελείως η καθημερινότητα μου, η χαρά ήρθε αργότερα. Την πρώτη εβδομάδα δεν του μίλαγα του Γιώργου, το πρώτο τρίμηνο δεν το είχαμε πει σε κανέναν ούτε στις οικογένειες μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.

«Ο Γιώργος ασχολείται γενικά με τον χώρο, με μουσικά φεστιβάλ, παραγωγή θεατρικών παραστάσεων κάνει πάρα πολλά. Γνωριστήκαμε στην δουλειά το 2010 σε ένα πάρτι που είχε γίνει και μας γνώρισε κοινή γνωστή για δουλειά. Κανονίσαμε επαγγελματικό ραντεβού και ξεκίνησε μια συνεργασία, 11 χρόνια πριν…

Δέσαμε πολύ γρήγορα σαν παρέα και σαν φίλοι, ένιωθα ότι τον ήξερα καιρό, εκεί στα 5 χρόνια όλο αυτό τούμπαρε. Εκτίμησε αρετές και χαρακτηριστικά στον συγκεκριμένο άνθρωπο, με γοήτευαν πιο ανώριμοι άνθρωποι οπότε σε αυτό το διάστημα που εγώ άλλαξα, συνειδητοποίησα ότι έχω δίπλα μου αυτόν που θέλω. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που μας συνδέουν τόσα πράγματα, ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν όλα τόσα ανοιχτά και καθαρά όλα…», είπε στη συνέχεια για τον σύντροφό της.