Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αναστάτωσε το Instagram - Πιο sexy από ποτέ

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αναστάτωσε το Instagram - Πιο sexy από ποτέ

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Η ίδια αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της.

Έτσι, η ξανθιά καλλονή αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία η οποία "κόλασε" τους χρήστες του Instagram για τα καλά! Το μικροσκοπικό της μπικίνι κατάφερε να προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά, αφού αναδεικνύεται ολοφάνερα το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποκάλυψε εάν είναι single - Η ανάρτηση στο Instagram

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ένα από τα πολλά πρόσωπα του Instagram όπου είναι αρκετά ενεργή καθώς μοιράζεται αρκετά συχνά προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η γνωστή Influencer επέλεξε να κάνει ένα Q&A όπου θα απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις που θα της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Αυτή τη φορά μια ερώτηση που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν κι εκείνη για το αν είναι ελεύθερη μετά από τον χωρισμό της.

Η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά: «Γενικά ο άνθρωπος είναι ελεύθερο ον… Πάντα και παντού!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Ανάρτηση - Παναγιώταρου

«Τον εκτιμώ και είναι υπέροχος...»

Πριν από λίγο καιρό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων θέλησε να δώσει και τις δικές της απαντήσεις στις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Snik.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως είναι μόνο φίλοι ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για τη συμμετοχή της στη Φάρμα και όσα ειπώθηκαν για εκείνη όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

«Είμαι μόνη, είμαι ελεύθερη και ωραία. Οι φήμες τα λένε αυτά για τον Snik. Η Αλεξάνδρα δεν το επιβεβαίωσε. Με τον Snik είμαστε φίλοι. Θα υπήρχε μια συνεργασία αν δεν έμπαινα στη Φάρμα. Είχαμε συζητήσει για ένα βίντεο κλιπ που δεν έγινε. Αυτό είναι όλο.

Το παιδί είναι μια χαρά, συμπαθέστατος, τον εκτιμάω και είναι υπέροχος στη δουλειά του. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία παράλληλα ανέφερε πως αν της δινόταν η ευκαιρία θα ξαναέμπαινε στη «Φάρμα».