Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Εντελώς άβαφη σε φωτογραφία η Μαρίνα Πατούλη - Αυτή είναι η εικόνα της

Η βλεφαρίδα ωστόσο... κάγκελο

Εντελώς άβαφη σε φωτογραφία η Μαρίνα Πατούλη - Αυτή είναι η εικόνα της
News 30.08.2021 08:28
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Μαρίνα Πατούλη όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις που πραγματοποιεί στα social media, μετά τον δύσκολο χωρισμό της από τον επί 35 χρόνια συνοδοιπόρο της, Γιώργο Πατούλη, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι φανερά ανανεωμένη.

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2021, η Μαρίνα Σταυράκη (όπως είναι το επίθετο της) ανακοίνωσε ότι δεν μένουν πλέον μαζί με σύζυγο της και έχουν ξεκινήσει από κοινού τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους.

Πέντε μήνες αργότερα, η Μαρίνα Πατούλη χαμογελάει ξανά, κοιτώντας τα θετικά πράγματα της ζωή της. Απολαμβάνει τις διακοπές της και συχνές είναι οι αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την καθημερινότητα της.

Χθες 29/8, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία της από την παραλία, δίχως ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη χωρίς ρετούς

Εντελώς άβαφη σε φωτογραφία η Μαρίνα Πατούλη

Λίγα λόγια για την Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη, γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Φιλολογία, στο τμήμα Κλασσικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και της Λατινικής Φιλολογίας.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 1993 έως το 1998, εργάστηκε ως φιλόλογος, σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε Αθήνα και Μαρούσι. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για δύο έτη, στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια "Saint Joseph" στην Πεύκη και κατόπιν σε δημόσια σχολεία στην μέση εκπαίδευση από το 2000 έως το 2017.

Από το 2000 έως το 2003, διατέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης. Επίσης, διατέλεσε και επιστημονικός συνεργάτης της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικών και Τεχνολογικών Επιστημών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Από το 2007, είναι μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου». Από το 2017, είναι Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Στις ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εξελέγη (πρώτη σε ψήφους) Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Από το 2014 έως το 2017, διετέλεσε Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. για το Περιβάλλον, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό (ΠΕ.Α.Π) του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.[5] Από το 2015, είναι εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ).Από το 2019, είναι εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαυρισμένη και αγνώριστη στη νέα της φωτογραφία με μπικίνι η Μαρίνα Πατούλη

Με κατάλευκο μπικίνι στη θάλασσα η Μαρίνα Πατούλη - Τους άφησε όλους άφωνους

Share