Εκατοντάδες οι αντιδράσεις κάτω από τη νέα ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

"Τρέλανε" τους διαδικτυακούς της φίλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκατοντάδες οι αντιδράσεις κάτω από τη νέα ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και κάθε ανάρτηση της συγκεντρώνει πάνω από 20 χιλιάδες likes. Μπορεί να μετράει 52 χρόνια ζωής, ενώ να έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, ωστόσο, βάζει κάτω μέχρι και 20άρες.

Όσον αφορά το σώμα της, οφείλεται στην σωστή διατροφή, αλλά και την τακτική γυμναστική. Πολλά μυστικά όμως έχει και για το πρόσωπο της. Λόγω της δουλειάς της, που την θέλει να εργάζεται έως αργά το βράδυ και να βάφεται αρκετά συχνά, προσέχει πολύ την επιδερμίδα της.

Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή που έκανε χαμό

Χθες 29/8 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της που συγκέντρωσε εκατοντάδες αντιδράσεις από τους θαυμαστές της. Όλοι την αποθέωσαν γράφοντας πόσο κούκλα είναι.

Να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ημέρες η τραγουδίστρια βρισκόταν στην Κύπρο με αφορμή τις εμφανίσεις της στο Notes Live, έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Μετά από ένα διάλειμμα που έκαναν για να απολαύσουν λίγες καλοκαιρινές διακοπές, το μουσικό δίδυμο επέστρεψε και πάλι στην πίστα, με την ίδια να πετάει με ένα τραγούδι και την σπόντα της μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη.

Τα μυστικά ομορφιά της Δέσποινας Βανδή

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η τραγουδίστρια και μητέρα δύο παιδιών βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, από άποψη εμφάνισης, και αποτελεί πρότυπο ομορφιάς και στυλ. Μόνο της όπλο όπως λέει η ίδια, είναι η άσκηση και η σωστή διατροφή.

• Όταν έχει λιγούρες τρώει γιαούρτι με μέλι ή δαμάσκηνα. Ενδίδει και στη σοκοφρέτα!
• Γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα με αερόβια άσκηση και ιμάντες TRX
• Δεν τρώει καθόλου τηγανητά και γλυκά και πίνει 3 λίτρα νερό την ημέρα και καταναλώνει φρούτα και λαχανικά.
• Την επιδερμίδα της περιποιείται με body lotion σε καθημερινή βάση, ενώ φροντίζει να χρησιμοποιεί χειμώνα καλοκαίρι αντηλιακή κρέμα.