Για "άνω των 18" η τούρτα γενεθλίων του Θέμη Κανέλλου

Αυστηρώς ακατάλληλο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για

Ο Θέμης Κανέλλος γιόρτασε τα 19α γενέθλιά του, λίγους μήνες μετά το τέλος του Big Brother, έχοντας στο πλευρό του, τους πιο στενούς φίλους του. Μάλιστα, η τούρτα η οποία επέλεξε ήταν αυστηρώς ακατάλληλη!

Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί μία άκρως τολμηρή φωτογραφία από τον εορτασμό των γενεθλίων του με τους διαδικτυακούς του φίλους για να ευχαριστήσει όσους βρέθηκαν στο πλευρό του, ενώ τόνισε πως όποιος έχει θέμα με την τούρτα του, θα του στείλει δώρο μία ακριβώς ίδια!

Μάλιστα, στη φωτογραφία που ανέβασε ο Θέμης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται η μεγάλη αλλαγή που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες στην εμφάνισή του μετά την απώλεια 10 κιλών.

Η τούρτα γενεθλίων του Θέμη Κανέλλου

«ΧΑΡΟΎΜΕΝΑΑ 19 ΜΟΥΥ..Σαας ευχαριστώ ολουςς για τις ευχές σας και την αγάπη σας..Περασαα τέλειαα εχθές (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΗΠΙΑ λίγο παραπάνω) και ευχαριστώ και όλους τούς ανθρώπους που είναι δίπλα μου στην ζωή και με στηρίζουν..

Επίσης εδώ βλέπουμε ένα π...ς που δυστυχώς δεν τρωγόταν.. Φιλάκια σε όλους και σε όσους έχουν θέμα με την φώτο να μου στείλουν διεύθυνση να τους στείλω μια τέτοια τούρτα δώρο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Θέμης Κανέλλος.

Να σημειώσουμε πως η ανάρτηση αυτή του Θέμη κατέβηκε από το Instagram, ωστόσο ο ίδιος είχε ανεβάσει τη φωτογραφία και σε insta story.

Θέμης Κανέλλος τούρτα

Ο πρώην του Θέμη μπήκε στο Big Brother

Στην πρεμιέρα του Big Brother δεν θα κάνει εντύπωση μόνο η είσοδος της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, της περσινής νικήτριας, αλλά και το γεγονός πως μπαίνει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και ένας πρώην σύντροφος του Θέμη Κανέλλου, όπως μάλιστα, αποκάλυψε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram, έκανε γνωστό πως σε spoil της εκπομπής Καλοκαίρι Not για τους παίκτες, είδε ένα πολύ γνωστό του πρώτο μας και μάλιστα... πάρα πολύ γνωστό.

«Όταν στα spoiler του Big Brother ξέρεις ήδη έναν παίκτη προσωπικά. Και μάλιστα πολύ καλά… Και μπαίνεις να δεις συνομιλία απλά για να τον θυμηθείς και βλέπεις ότι έχει διαγράψει τα μηνύματά του. Καλά πήγε αυτό…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θέμης Κανέλλος πρώην σύντροφος

Θέμης Κανέλλος σε σχέση με παίκτη του Big Brother