Νάντια Μπουλέ: «Φοβήθηκα να μην κολλήσω κορωνοϊό και να...»

Ο φόβος του κορωνοϊού και οι δυσκολίες πριν την γέννα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: «Φοβήθηκα να μην κολλήσω κορωνοϊό και να...»

Πρώτη φορά μητέρα έγινε η Νάντια Μπουλέ καθώς έφερε στον κόσμο στις 16 Ιουλίου την αγαπημένη της κορούλα. Όπως είναι λογικό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς βιώνει το θαύμα της μητρότητας.

Μάλιστα, αν και τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά για την ίδια μιας και είναι όλα πρωτόγνωρα για εκείνη, φαίνεται πως τίποτα δεν την σταματά. Μετά από την αποκάλυψη πως θα επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση η ίδια παραμένει επίσης αρκετά ενεργή και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα Q&A όπου απάντησε στις ερωτήσεις που τις έκαναν οι followers της. Μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός απάντησε για τις πρώτες ημέρες με το μωρό και τον θηλασμό, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το νινί κοιμάται μια χαρά! Η μαμά από τότε που γεννήθηκε δεν έχει κοιμηθεί περισσότερο από 3 συνεχόμενες ώρες! Τις τελευταίες ημέρες παλεύουμε να μπούμε σε καλύτερο πρόγραμμα (fingers crossed). Ο θηλασμός μετά το πρώτο διάστημα που είχε δυσκολίες (όχι στην ποσότητα, αλλά στο ταλαιπωρημένο στήθος) πάει καλά! Θηλάζω αποκλειστικά. Αλλά μετά τις 40 ημέρες ξεκίνησα να αντλώ και να κάνω τράπεζα για να μπορώ να λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι. Χωρίς πρόβλημα! Τρώω ακριβώς ό,τι έτρωγα και πριν. Δεν έχω κόψει τίποτα. Μας βοηθάει γυναίκα γιατί οι γονείς και των δυο μας μένουν στην επαρχία και δεν μπορούν να μας βοηθήσουν».

Δείτε παρακάτω τις υπόλοιπες αναρτήσεις της Νάντιας Μπουλέ

Όλα όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη η Νάντια Μπουλέ

Το insta story της Νάντιας Μπουλέ

Η ανάρτηση της Μπουλέ

Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Νάντιας Μπουλέ

Η απάντηση της Νάντιας Μπουλέ

Ο φόβος της Νάντιας Μπουλέ με τον κορωνοϊό

Η φωτογραφία της Νάντιας Μπουλέ λίγο πριν γεννήσει

Νάντια Μπουλέ: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού ενώ θηλάζει - Η δημόσια απάντηση της

Η Νάντια Μπουλέ πολλές φορές επικοινωνεί με τις διαδικτυακές της φίλες μέσω του προσωπικού της λογαρισμού στο Instagram, αλλά και του προφίλ του διαδικτυακού της καταστήματος. Χθες λοιπόν σε Q&A, αποκάλυψε πως έχει κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού, παρόλο που ακόμη θηλάζει την κορούλα της.

Το εμβόλιο έκανε έπειτα από παρότρυνση του γιατρού της και φοβούμενη μήπως κολλήσει η ίδια ή μεταδώσει τον ιό σε κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο που έρχεται σε επαφή.

«Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Και εγώ το έκανα, ενώ θηλάζω. Φοβήθηκα να μην κολλήσω κορωνοϊό και να μην τον μεταδώσω. Για αυτό και το έκανα» έγραψε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ, λίγες εβδομάδες μετά τον ερχομό της μικρής της.

Η παρουσιάστρια λατρεύει να πηγαίνει βόλτες με την κόρη της για αυτό μάλιστα ήθελε να είναι προστατευμένη από τον κορωνοϊό.

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ για τον εμβολιασμό της

Η Νάντια Μπουλέ έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού ενώ θηλάζει