Χάρης Βαρθακούρης: Η ανάρτησή του για την πρεμιέρα του Big Brother

Το σχόλιο για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: Η ανάρτησή του για την πρεμιέρα του Big Brother

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother 2 καθώς και για τους δύο νέους παρουσιαστές, Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Μπορεί ο Δημήτρης Παπανώτας να «άδειασε» το ριάλιτι καθώς και τους παρουσιαστές του, ο Χάρης Βαρθακούρης ωστόσο τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, ενώ έδειξε να το διασκεδάζει που έβλεπε το show από το σπίτι του και όχι από το πλατό.

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη για την πρεμιέρα του Big Brother

«Καλή επιτυχία Big Brother. Καλή επιτυχία Πολίνα και σε όλη την ομάδα της εκπομπής που ήμασταν παρέα ένα χρόνο πριν! Καλή Επιτυχία Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρη Γκουντάρα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χάρης Βαρθακούρης.

Χάρης Βαρθακούρης Big Brother

Το σχόλιο του Χάρη Βαρθακούρη στην κόντρα Τσαλίκη - ΣΚΑΙ

Χαμός έχει επικρατήσει μεταξύ του Γιώργου Τσαλική και του ΣΚΑΙ. Ο Χάρης Βαρθακούρης μάλιστα, σαν πρώην παρουσιαστής του Big Brother, θέλησε να τοποθετηθεί στην εν λόγω κόντρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν αυτός που αρχικά θα παρουσιάζε το ριάλιτι μιας και είχε υπογράψει και συμβόλαιο. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν και πλέον όχι μόνο δεν θα το παρουσιάσει, αλλά κινείται και δικαστικά εναντίον του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού.

Θέση στην κόντρα αυτή πήρε για ακόμη μια φορά Χάρης Βαρθακούρης.

“Απίστευτο! Η επιτομή του κερατάς και δαρμένος”, έγραψε χαρακτηριστικά με αφορμή την αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ που κατέθεσε ο σταθμός κατά του Γιώργου Τσαλίκη.

Λίγο αργότερα ο τραγουδιστής απάντησε στον Χάρη Βαρθακούρη: “Χάρη μου γλυκέ, ανεξάρτητα από το ποσό, η λογική τους είναι προφανώς: “Αντί να ζητήσουμε συγνώμη που τον αδικήσαμε και τον ξεφτιλίσαμε ας προσπαθήσουμε να βγούμε και από πάνω, που τόλμησε και μίλησε και τα έβαλε μαζί μας”. Όπως και να είναι, το σχόλιό σου στο τέλος με την επιτομή είναι bingo. Στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό λένε στη Στυλίδα”.

 Χάρης Βαρθακούρης για Γιώργο Τσαλίκη και ΣΚΑΙ