1.000.000 ευρώ ζητάει ο ΣΚΑΙ από τον Τσαλίκη - Τον μηνύουν για συκοφαντική δυσφήμιση

Σκάνδαλο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
1.000.000 ευρώ ζητάει ο ΣΚΑΙ από τον Τσαλίκη - Τον μηνύουν για συκοφαντική δυσφήμιση

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την υπόθεση με τον ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Τσαλίκη που πριν από λίγους μήνες είχε απασχολήσει τα μέσα;

Ο τραγουδιστής είχε βγει στα κανάλια και είχε αναφέρει πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother 2 με το κανάλι λίγο μετά να τον διαψεύδει αναφέροντας σε επίσημη ανακοίνωσή του πως... ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει το project θα έχουν κλείσει και παρουσιαστή; Και μετά από αυτό επικράτησε το χάος.

Ακολούθησαν άπειρες δημοσιεύσεις και δηλώσεις από τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος προσπαθούσε να αποδείξει πως έχει δίκιο! Τελικά, η υπόθεση αυτή παίρνει πολύ άσχημη τροπή.

Ο ΣΚΑΙ μηνύει τον Τσαλίκη

Ο σταθμός πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως επέλεξε τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα για την παρουσίαση του ριάλιτι και τελικά ο τραγουδιστής προσέφυγε στη Δικαιοσύνη δημοσιοποιώντας μάλιστα το θέμα.

«Τελικά ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές, φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση», ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης σε μια σειρά ιστοριών που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ποια ήταν όμως η κίνηση που ανέφερε o Γιώργος Τσαλίκης, αλλά δεν ανακοίνωσε; Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “On Time” η διοίκηση του ΣΚΑΙ αλλά και η νομική υπηρεσία του σταθμού τού απέδωσαν αγωγή για μια σειρά από συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς τόσο για την ίδια τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη αλλά και για τον τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα η αγωγή του ΣΚΑΙ είναι στο ύψος του 1.000.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Τσαλίκης «πετσοκόβει» δημόσια ΣΚΑΙ και Γκουντάρα - Κάκαββα

Λίγο μετά τις νέες καταγγελίες που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης κατά του ΣΚΑΙ, ο τραγουδιστής θέλησε να ρίξει ξανά το «καρφί» του, συμπεριλαμβάνοντας αυτή τη φορά και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Νάταλι Κάκκαβα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης όπως αποκάλυψε νωρίτερα στο Twitter με μια ανάρτηση του, βρισκόταν για διακοπές στην Ελαφόννησο και παραλίγο να συναντηθεί με το γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι, χωρίς όμως να αναφέρει ξεκάθαρα για ονόματα τους.

«Τι εκπλήξεις σου ΣΚΑΙ η ζωή! Έμεινα για λίγες ώρες στην Ελαφόνησο και τυχαία (;) έμενε στο επάνω δωμάτιο γνωστό ευσυγκίνητο τηλεοπτικό ζευγάρι! Ο σεναριογράφος έχει χιούμορ! Όχι δε συναντηθήκαμε! Δεν έχει τόσο χιούμορ τελικά» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, την ώρα που ο Γρηγόρης Γκουντάρας δημοσίευε φωτογραφίες από την παραλία της Ελαφοννήσου.