Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα με τον ΣΚΑΪ, είμαι ο παρουσιαστής του...»

Έριξε τη βόμβα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα με τον ΣΚΑΪ, είμαι ο παρουσιαστής του...»

Μία «βόμβα» έριξε ο Γιώργος Τσαλίκης στις δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας στην κάμερα του Πρωινού, με τον γνωστό τραγουδιστή να ανακοινώνει πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother μιας και έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό είχε ακουστεί πως ο Γιώργος Τσαλίκης θα βρεθεί στη θέση του παρουσιαστή για το γνωστό ριάλιτι ωστόσο σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση από τον ίδιο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για το Big Brother

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν είπα δύσκολα το “ναι” για το Big Brother γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα όπως ξέρετε. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Νιώθω ασφάλεια διότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει. Συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Γιώργος Τσαλίκης: Η έκτακτη παρέμβαση του στον αέρα του Happy Day

Στην Αυστραλία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης χρειάστηκε να παρεμβεί στον αέρα του Happy Day.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται στην Αυστραλία με τους συνεργάτες του προκειμένου να πραγματοποιήσουν μερικές συναυλίες, οι οποίες έχουν γίνει ήδη sold out.

Ωστόσο, χρειάστηκε να φύγουν από την Μελβούρνη και να πάνε στο Σύδνεϋ, καθώς εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην πόλη.

Ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους με ένα instastory, το οποίο προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο Γιώργος Τσαλίκης «ματαίωσε τη συναυλία» του λόγω της κατάστασης.

Ο τραγουδιστής όμως έτυχε να παρακολουθεί εκείνη την στιγμή την εκπομπή και αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, έστειλε μήνυμα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή διευκρινίζοντας πως οι τέσσερις συναυλίες του έγιναν κανονικά στη Μελβούρνη.

Γιώργος Τσαλίκης η έκτακτη παρέμβαση του στον αέρα του Happy Day