Έφυγε εσπευσμένα από την Μελβούρνη ο Γιώργος Τσαλίκης

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έφυγε εσπευσμένα από την Μελβούρνη ο Γιώργος Τσαλίκης

Εσπευσεμένα έφυγε από την Μελβούρνη ο Γιώργος Τσαλίκης, μαζί φυσικά με τους συνεργάτες του, ένα αναπάντεχο γεγονός που θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εδώ και περίπου έναν μήνα βρίσκεται στην Αυστραλία για τις προγραμματισμένες συναυλίες του, οι οποίες είναι μάλιστα και sold out.

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης, ο ίδιος αι η ομάδα χρειάστηκαν να φύγουν από τη Μελβούρνη και να μεταφερθούν στο Σίδνεϋ, καθώς εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην πόλη.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Τσαλίκη

«Λοιπόν παιδάκια καλημέρα για να καταλάβετε λίγο πως λειτουργούν εδώ τα πράγματα στην Αυστραλία κάναμε τις δουλειές στην Μελβούρνη, και σήμερα βρέθηκε ένα κρούσμα, ένα στην Μελβούρνη και κλείσανε τα πάντα ο κόσμος στα σπίτια του, για ένα κρούσμα. Εμείς φεύγουμε άρον άρον πάμε Σίδνεϋ γιατί έχουμε εκεί δουλειές για να μπορέσουμε να κάνουμε εκεί που δεν έχει κρούσματα τις δουλειές μας.

Δηλαδή είναι λιγάκι εδώ τζόκερ, δόξα το Θεό όλα πάνε καλά. Στην Αυστραλία με 4.000 κρούσματα που έχουμε φτάσει εμείς θα είχανε κάτι λαγούμια κάτω από την γη, στα 150 μέτρα και θα έβγαιναν το 2024. Για αυτό και είναι και χαλαροί και ελεύθεροι. Φύγαμε σαν κυνηγημένοι από την Μελβούρνη ήρθαμε στο Σίδνεϋ, είμαστε έτοιμοι για την Παρασκευή και το Σάββατο, το Σίδνεϋ να ετοιμάζεται παιδιά».

Την Κατερίνα Καραβάτου και τον Γιώργο Τσαλίκη θέλει ο ΣΚΑΪ για την παρουσίαση

Ένα μεγάλο μπάσιμο ετοιμάζει εν όψει της νέας σεζόν για το Big Brother ο ΣΚΑΙ, με το κανάλι του Φαλήρου να επιθυμεί ένα δυνατό δίδυμο στην παρουσίαση και δεν αποκλείεται αυτό να αποτελείται από τους Κατερίνα Καραβάτου και Γιώργο Τσαλίκη, αν και όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

Το γνωστό ριάλιτι επανήλθε πέρυσι και, αξιοποιώντας τον εγκλεισμό του κοινού, κατάφερε με τον… αντίστοιχο εγκλεισμό των παικτών να κερδίσει το ενδιαφέρον, βλέποντας αυτό να εξαργυρώνεται σε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται για δεύτερη σερί σεζόν στον ΣΚΑΪ. Το trailer, άλλωστε, έχει ήδη κυκλοφορήσει και περιμένει τους επόμενους, που θα θελήσουν να ζήσουν την πρόκληση.

Του χρόνου μάλιστα αναμένεται να δούμε ριζικές αλλαγές στον τρόπο, με τον οποίο θα παίζεται το ριάλιτι, αλλά παράλληλα σκέφτεται το ποιος θα είναι ο άνθρωπος, που θα το παρουσιάσει. Κι αυτό, γιατί ο Χάρης Βαρθακούρης είναι βέβαιο, είτε ανανεώσει είτε όχι, ότι δε θα είναι στη θέση αυτή, ενώ και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον ΣΚΑΪ, εκτός του γεγονότος ότι έχει κλείσει με την Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη.

Big Brother Καραβάτου Τσαλίκης

Στο Φάληρο, λοιπόν, σκέφτονται αρκετά πρόσωπα, με κύριους στόχους να αποτελούν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο σταθμός προσανατολίζεται στο να έχει ένα δίδυμο παρουσιαστών και, όπως αναφέρει το «Έλα Χαμογέλα», οι δυο τους θα μπορούσαν να συνυπάρξουν, με την Καραβάτου να χρησιμοποιεί τη δημοσιογραφική της ιδιότητα και τον Τσαλίκη αυτόν του ανθρώπου, που γνωρίζει πώς να κάνει σόου, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στο ριάλιτι.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΚΑΪ διατηρεί αυτή τη στιγμή μια στάση αναμονής μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να δει πώς εξελιχθούν τα συμβόλαια των προσώπων, που έχει βολιδοσκοπήσει, για να καταλήξει σε αυτά που θα κρατήσουν το ριάλιτι ψηλά.