Γιώργος Τσαλίκης: Σήκωσε τον Επιτάφιο σε ορθόδοξη εκκλησία της Αυστραλίας

Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Τσαλίκης: Σήκωσε τον Επιτάφιο σε ορθόδοξη εκκλησία της Αυστραλίας

Ο Γιώργος Τσαλίκης μπορεί αυτόν τον καιρό να βρίσκεται μακριά από την πατρίδα του, δεν ξεχνάει ωστόσο ποτέ τις παραδόσεις και έτσι βρέθηκε σε ορθόδοξη εκκλησία ενώ σήκωσε και τον Επιτάφιο.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στην Αυστραλία για επαγγελματικούς λόγους και η αλήθεια είναι πως πολλές φορές έχει αναφερθεί στη σχέση του με τη θρησκεία.

Στις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φαίνεται από τη μία να περνάει κάτω από τον Επιτάφιο αλλά και να τον σηκώνει.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για τον Επιτάφιο

«Κατάνυξη με όλο τον κόσμο αγκαλιά μετά από έναν χρόνο αποστάσεων. Ευχαριστώ τον Θεό που ζω ευλογία και αγάπη με ταπεινότητα. Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου», έγραψε στις αναρτήσεις που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram ο τραγουδιστής.

Big Brother: Την Κατερίνα Καραβάτου και τον Γιώργο Τσαλίκη θέλει ο ΣΚΑΪ για την παρουσίαση

Ένα μεγάλο μπάσιμο ετοιμάζει εν όψει της νέας σεζόν για το Big Brother ο ΣΚΑΙ, με το κανάλι του Φαλήρου να επιθυμεί ένα δυνατό δίδυμο στην παρουσίαση και δεν αποκλείεται αυτό να αποτελείται από τους Κατερίνα Καραβάτου και Γιώργο Τσαλίκη, αν και όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

Το γνωστό ριάλιτι επανήλθε πέρυσι και, αξιοποιώντας τον εγκλεισμό του κοινού, κατάφερε με τον… αντίστοιχο εγκλεισμό των παικτών να κερδίσει το ενδιαφέρον, βλέποντας αυτό να εξαργυρώνεται σε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται για δεύτερη σερί σεζόν στον ΣΚΑΪ. Το trailer, άλλωστε, έχει ήδη κυκλοφορήσει και περιμένει τους επόμενους, που θα θελήσουν να ζήσουν την πρόκληση.

Του χρόνου μάλιστα αναμένεται να δούμε ριζικές αλλαγές στον τρόπο, με τον οποίο θα παίζεται το ριάλιτι, αλλά παράλληλα σκέφτεται το ποιος θα είναι ο άνθρωπος, που θα το παρουσιάσει. Κι αυτό, γιατί ο Χάρης Βαρθακούρης είναι βέβαιο, είτε ανανεώσει είτε όχι, ότι δε θα είναι στη θέση αυτή, ενώ και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον ΣΚΑΪ, εκτός του γεγονότος ότι έχει κλείσει με την Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη.

Big Brother Καραβάτου Τσαλίκης

Στο Φάληρο, λοιπόν, σκέφτονται αρκετά πρόσωπα, με κύριους στόχους να αποτελούν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο σταθμός προσανατολίζεται στο να έχει ένα δίδυμο παρουσιαστών και, όπως αναφέρει το «Έλα Χαμογέλα», οι δυο τους θα μπορούσαν να συνυπάρξουν, με την Καραβάτου να χρησιμοποιεί τη δημοσιογραφική της ιδιότητα και τον Τσαλίκη αυτόν του ανθρώπου, που γνωρίζει πώς να κάνει σόου, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στο ριάλιτι.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΚΑΪ διατηρεί αυτή τη στιγμή μια στάση αναμονής μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να δει πώς εξελιχθούν τα συμβόλαια των προσώπων, που έχει βολιδοσκοπήσει, για να καταλήξει σε αυτά που θα κρατήσουν το ριάλιτι ψηλά.