Κατερίνα Διδασκάλου: Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας της

«Δεν είχε και δεν έχει κορωνοϊό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Διδασκάλου: Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας της

Πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Διδασκάλου διαγνώσθηκε με κορωνοϊό καθώς. Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την ανακοίνωσή της στα social media. Η γνωστή ηθοποιός είχε γνωστοποιήσει ότι πρόκειται να αναβληθεί ακόμη και η περιοδεία της παράστασής της «Η πόρνη από πάνω» έως και τις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου η οποία συμμετέχει και στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε με ανάρτησή της στο Instagram ότι περνά ελαφρά την νόσο covid - 19 παρόλο που έχει υψηλό πυρετό.

Έτσι, ο συγγραφέας της παράστασης, Αντώνης Τσιπιανίτης γνωστοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, πως η Κατερίνα Διδασκάλου υποβλήθηκε και σε τέταρτο μοριακό τεστ, το οποίο επίσης βγήκε αρνητικό. Ο ίδιος μάλιστα άφησε αιχμές για την ηθοποιό, πως «δεν είχε και δεν έχει κορωνοϊό».

«Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορούμαι πως από τα αρμόδια ιατρικά όργανα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να διερευνηθεί πως είναι δυνατόν με τρία ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ να βρέθηκε γιατρός που να είπε στην Κατερίνα πως κατά τη δική του κρίση έχει τον ιό. Σήμερα έκανε και τέταρτο μοριακό τεστ και βγήκε και αυτό ΑΡΝΗΤΙΚΟ… Συμπέρασμα: Δεν είχε και δεν έχει κόβιντ! Τα υπόλοιπα θα διερευνηθούν από εκείνους που οφείλουν να τα διερευνήσουν. Εγώ κρατώ ότι η Κατερίνα είναι υγιέστατη! (τουλάχιστον από πλευράς κόβιντ…)».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Αντώνη Τσιπιανίτη για την Κατερίνα Διδασκάλου

Κατερίνα Διδασκάλου - Ανάρτηση

Κατερίνα Διδασκάλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην παραλία - Το μαύρο καυτό σιθρού φόρεμα

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι από τις γυναίκες της Ελληνικής swhowbiz όπου αποτελεί έμπνευση. Η γνωστή ηθοποιός έχει ένα ιδιαίτερο στιλ καθώς η ίδια δίνει επίσης ιδέες για τα πιο κομψά looks. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η ίδια είχε «ανοίξει την καρδιά της» και αποκάλυψε ότι έχει βιώσει περιστατικό βίας.

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τα social media της καθώς δεν διστάζει να δημοσιεύει προσωπικές της στιγμές. Μάλιστα σε μια πρόσφατη της ανάρτηση στο Instagram η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο είναι σιθρού καθώς είναι must για το καλοκαίρι.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Αύγουστε καλέ μου μήνα, να’ σουν δυο φορές το χρόνο...».