Πρεμιέρα για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love it: Το νέο look και το ανανεωμένο πλατό

Υποδέχθηκε τους νέους συνεργάτες της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love it: Το νέο look και το ανανεωμένο πλατό

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ποδαρικό για τη νέα σεζόν μιας και το Love it, είναι η πρώτη ψυχαγωγική εκπομπή που έκανε πρεμιέρα για φέτος. Άκρως ανανεωμένη η παρουσιάστρια, καλωσόρισε τους τηλεθεατές της στο νέο της πλατό και υποδέχθηκε τους νέους της συνεργάτες.

Στην παρέα της Ιωάννας Μαλέσκου βρίσκεται όπως πέρσι, η Μάρτζυ Λαζάρου που έχει και τη δημοσιογραφική επιμέλεια της εκπομπής. Στα νέα πρόσωπα της εκπομπής, προστέθηκε η Σίσσυ Καλλίνη που θα ενημερώνει για γυναικεία αλλά και κοινωνικά θέματα και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με το αιχμηρό του σχόλιο αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις, ενώ από την ομάδα απουσίαζε ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος δεν συμφώνησε τελικά με την εκπομπή.

Το πλατό της εκπομπής είναι άκρως ανανεωμένο σε διαφορετικές αποχρώσεις ενώ και η ίδια η Ιωάννα Μαλέσκου έχει νέο αέρα αφού υιοθέτησε ένα νέο look.

Ντυμένη στα λευκά, με κίτρινες γόβες, η παρουσιάστρια έδωσε το σήμα για την έναρξη της νέας σεζόν, με μεγάλο ενθουσιασμό.

Η πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου στο Love it

Το σχόλιο της Μαλέσκου για τη Μενεγάκη

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να σχολιάσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλέραμα.

Η νεαρή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είναι ξεκινάει με το Love it σε λίγες μέρες για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ενώ από το μυαλό της δεν φεύγει το γεγονός ότι φέτος, ενδέχεται να έχει απέναντί της την Ελένη Μενεγάκη, τη γυναίκα με την οποία πολλοί την συνέκριναν όταν ήρθε στην Αθήνα.

Η νέα σεζόν συζητείται έντονα και για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη. Αισθάνεστε ότι ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμα μεγαλύτερος;

Ο ανταγωνισμός ήταν και θα είναι μεγάλος. Αυτό, όμως τελικά, κάνει όλους εμάς που ασχολούμαστε με τον χώρο αυτό, να βγαίνουμε από την comfort zone μας και να γινόμαστε καλύτεροι για να έχει το κοινό την ευχέρεια να επιλέγει ό,τι τον ευχαριστεί περισσότερο.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι πρόσωπο που θέλεις να ανταγωνιστείς αλλά να μάθεις από αυτήν και την πορεία της. Νέα πρόσωπα, νέες ομάδες, μετακινήσεις, αλλαγή σε ζώνες, νέες εκπομπές… όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλιώς τι αξία θα είχε αν όλα ήταν προβλεπόμενα και εύκολα; Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους μας, με υγεία και καλές προθέσεις.

Ιωάννα Μαλέσκου Love it Μενεγάκη