MEGA Καλημέρα: Βγήκε η ανακοίνωση για την πρεμιέρα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MEGA Καλημέρα: Βγήκε η ανακοίνωση για την πρεμιέρα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη

Επίσημα πλέον η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» πρόκειται να μας «Καλημερίσουν» για πρώτη φορά στις 6 Σεπτεμβρίου (Δείτε εδώ το τρέιλερ της εκπομπής). Το κανάλι θέλησε να κάνει γνωστή την είδηση μέσα από την επίσημη ανακοίνωσή του.

Στο τιμόνι της παρουσίασης πρόκειται να δούμε την Ελεονώρα Μελέτη ενώ στο πλευρό της θα έχει τον Κώστα Τσουρό, τον Θανάση Πάτρα αλλά και την Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Δείτε παρακάτω το δελτίο Τύπου για το «MEGA Καλημέρα»

«Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 07:50, η Ελεονώρα Μελέτη θα μας λέει, καθημερινά, μια… «MEGA Καλημέρα». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έρχεται στην πρωινή ζώνη του MEGA με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz, τεκμηριωμένες απόψεις, καίρια σχόλια και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο. Από την εκπομπή δεν θα λείπουν θέματα της καθημερινότητας, προτάσεις μαγειρικής και ενότητες για όλη την οικογένεια.».

Ελεονώρα Μελέτη: Το νέο βίντεο με τις δηλώσεις της για το Mega

Ένα απολαυστικό βίντεο ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του Mega η Ελεονώρα Μελέτη, λίγο πριν την έναρξη της νέας της εκπομπής. Στο συγκεκριμένο βίντεο, μίλησε για τα προγράμματα που θα παρακολουθεί στο κανάλι, ακολουθώντας το πρόγραμμα της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, ζήτησε από τη μαμά της, τον μπαμπάς της και τη νονά της να της πουν ποια εκπομπή θα βλέπουν στο Mega από τη νέα σεζόν.

Το ίδιο ζήτησε και από την κόρη της καθώς και από τον άντρα της, ο οποίος της απάντησε πως θα βλέπει εκείνη καθώς είναι η καλύτερη απ' όλους.

«Εγώ επειδή τις καθημερινές δεν έχω πολύ χρόνο για τηλεόραση, τα Σαββατοκύριακα, θα ξυπνάω, θα φτιάχνω καφέ και θα βλέπω τη Σίσσυ, γιατί τα ΣΚ είναι Χρηστίδου», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Ελεονώρα Μελέτη.