Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι θα ονομάζεται η νέα της εκπομπή στο Mega

Οι νέες δηλώσεις της για το Mega

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι θα ονομάζεται η νέα της εκπομπή στο Mega

Με μία ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του Mega, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να αποκαλύψει ποιες εκπομπές ανυπομονεί να δει με τη νέα σεζόν στο κανάλι, ενώ έστειλε τις ευχές της στις άλλες παρουσιάστριες του σταθμού.

Όπως έκανε νωρίτερα και η Αγγελική Νικολούλη, έτσι και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη νέα της τηλεοπτική στέγη.

H νέα της εκπομπή λοιπόν, θα λέγεται «Χαμογέλα και πάλι», αντί για «Έλα Χαμογέλα» και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Το βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου

«Περιμένοντας με πάρα πολύ αγωνία να ξεκινήσει το πρόγραμμα του MEGA, μπορώ να σας αποκαλύψω ότι πέρα από τις συναγωνίστριες, τις εκπομπές, την Ελένη, την Ελεονώρα, τη Δανάη και την Κατερίνα, πέρα από τα σήριαλ που περιμένω με πάρα πολύ αγωνία, η μεγάλη μου αναμονή, το μεγάλο μου χτυποκάρδι, είναι για το “Φως στο τούνελ”», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου στο βίντεο.

Αφήνει την Σίσσυ Χρηστίδου και πάει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Γεμάτη ανατροπές είναι η νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού παρουσιάστριες πηγαινοέρχονται και δημοσιογράφοι αλλάζουν στέκια. Ελένη Μενεγάκη και Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν, έκλεισαν με το MEGA και από Σεπτέμβρη θα μας υποδέχονται μέσα από τη συχνότητα του σταθμού της Συγγρού. Ωστόσο, θα δουν μεγάλες αλλαγές.

Δημοσιογράφος που βρισκόταν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου όσο βρισκόταν στο OPEN ναι μεν πηγαίνει στο MEGA, ωστόσο, δεν θα ακολουθήσει την ομάδα της... αλλά εκείνη της Ελένης Μενεγάκη! Ο λόγος για την Κάλλια Καστάνη!

Τη δημοσιογράφο ωστόσο θα αντικαταστήσει η Αλεξάνδρα Τσόλκα που λείπει εδώ και χρόνια από τον τηλεοπτικό χώρο, καθώς σύμφωνα με την Real τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει και ζει μόνιμα στη Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών με την οικογένειά της.

Αφήνει την Σίσσυ Χρηστίδου και πάει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Κάλλια Καστάνη

Θα συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA κι αυτό είναι το σπίτι του

Νέος, ωραίος, επιτυχηµένος και αναµφίβολα ο πιο περιζήτητος παρουσιαστής της γενιάς του… Σε µια πραγµατικά πολύ καλή στιγµή της ζωής και της καριέρας του, αποδεικνύεται µοναδικός οικοδεσπότης και µας υποδέχεται στο πρόσφατα ανακαινισµένο σπίτι όπου συγκατοικεί µε την πλέον σύζυγό του του Αρετή (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους), τη γυναίκα που τολµά δίπλα της να ονειρεύεται το «για πάντα µαζί».

Ο Σάββας Πούμπουρας έχει έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες όχι μόνο για την συνεργασία που θα ξεκινήσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη αλλά και για την βοήθεια που προσέφερε στους πυροσβέστες που μάχονταν στις πυρκαγιές.

Πουμπουρας Ελένη Μενεγάκη mega

Εκτός από ένα γοητευτικό αγόρι της ελληνικής τηλεόρασης, αναλαµβάνει οτιδήποτε τεχνικο-ηλεκτρικό αφού τα χέρια του πιάνουν γενικότερα. «Όσον αφορά τη διακόσµηση το 50% είναι το προσωπικό µου γούστο, στα πιο εξειδικευµένα ανέλαβαν οι ειδικοί», µας λέει χαριτολογώντας.

Πούμπουρας σπίτιΠούμπουρας

Και ναι, πολύ σωστά υποψιάζεστε, οι πρώτες ενέσεις ανανέωσης στο οροφοδιαµέρισµα του Σάββα στα Βριλήσσια έγιναν στον ενιαίο χώρο που φιλοξενεί την κουζίνα και το σαλόνι. Εκείνος άλλωστε ως δεινός µάγειρας µε γνώση, φαντασία και µεράκι τονίζει: «Το φαγητό είναι καθαρά ανδρική υπόθεση στο σπίτι µας» και φυσικά πολύ σύντοµα αναµένεται να ξετυλίξει το ταλέντο του σε νέες γεύσεις, τις οποίες θα βαθµολογεί η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του, η σύζυγός του Αρετή.

Πούμπουρας Σάββας σπίτι σύζυγος

Όπως βλέπετε µάλιστα στις φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού που εξασφάλισε το Youweekly.gr το 2017, το όνοµά της είναι χαραγµένο δίπλα στο δικό του σε ένα ξεχωριστό διακοσµητικό που βρίσκεται πάνω από το τζάκι. Άνετο, λιτό, καλόγουστο και πληµµυρισµένο στο φως, το διαµέρισµα του παρουσιαστή βρίσκεται στον τρίτο όροφο και είναι ιδανικό για να αποφορτιστεί στο τέλος της ηµέρας από το άγχος και τις έγνοιες των καινούριων επαγγελµατικών καθηκόντων του. Σε αυτό συµβάλλει και το αριστοκρατικό λευκό που κυριαρχεί τόσο στα µοντέρνα έπιπλα όσο και στους τοίχους, καθώς ξεκουράζει το βλέµµα και χαλαρώνει το νου. Αναµφίβολα τις εντυπώσεις «κλέβει» η κρεβατοκάµαρα του ζευγαριού, µε θέα από το κρεβάτι κατευθείαν στο µπαλκόνι, στοιχείο που προσδίδει ροµαντισµό στον χώρο και τους ηρεµεί λέγοντας την πρώτη τους καληµέρα.

Πούμπουρας ΣάββαςΠούμπουρας γυναίκα

Σε ένα υπέροχο οροφοδιαµέρισµα στα Βριλήσσια λουσµένο στο ύφος και διακοσµηµένο σε minimal ύφος από τον ίδιο, ο Σάββας Πούµπουρας «στεγάζει» τα όνειρα, τις φιλοδοξίες αλλά και τον έρωτά του µε την πανέµορφη σύντροφό του Αρετή. Στην ερωτική φωλιά του ζευγαριού ξεχωρίζουν –µεταξύ άλλων– τα ιδιαίτερα φωτιστικά ethnic κυρίως αισθητικής, οι άνετοι καναπέδες και το τζάκι που αποτελεί την αγαπηµένη τους γωνιά κυρίως τις κρύες µέρες του χειµώνα.Πούμπουρας καναπές φωτογραφίες σπίτι