Στο νοσοκομείο ο Νικηφόρος - Σε καροτσάκι ο τραγουδιστής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο ο Νικηφόρος - Σε καροτσάκι ο τραγουδιστής

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Νικηφόρος χθες 29/8. Ο τραγουδιστής είχε ένα άσχημο ατύχημα με αποτέλεσμα να χρειάζεται να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Πρέβεζα από όπου κατάγεται για να κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και το ατύχημα, έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτηση από το νοσοκομείο της περιοχής.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Νικηφόρος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια παιχνιδιού μπάσκετ με τους φίλους του και έπαθε διάστρεμμα. Το γεγονός σημειώθηκε λίγες εβδομάδες μετά τις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση με ξανθιά παρουσιάστρια.

Το βίντεο του Νικηφόρου μέσα από το νοσοκομείο

Λίγα λόγια για τον Νικηφόρο

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε εξίσου στην Πρέβεζα και τη Ρόδο, τις ιδιαίτερες πατρίδες του πατέρα και της μητέρας του αντιστοίχως. Από μικρός γοητευόταν από τους ήχους και τις νότες και κάπως έτσι μεγαλώνοντας αποφάσισε να κάνει μαθήματα κλασικής κιθάρας παράλληλα με θεωρητικές σπουδές dictee, solfez και αρμονία. Στα 15 του δημιούργησε το συγκρότημα “Dreamers”, με τους οποίους κέρδισε το 2ο βραβείο στο ατομικό τραγούδι και 3ο στην κατηγορία των συγκροτημάτων σε μουσικό διαγωνισμό στο πλαίσιο των Πανελληνίων μαθητικών αγώνων. Μετακομίζοντας στη Πάτρα για τις σπουδές του στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, έκανε παράλληλα τις εμφανίσεις του στα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Σόλο καριέρα

Το 2009 έλαβε μέρος στο X-Factor και τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Υποσχέσου» ήταν το πρώτο τραγούδι που ακούσαμε από το Νικηφόρο μέσα στο καλοκαίρι του 2010. «Υποσχέσου» είναι και ο τίτλος του πρώτου ολοκληρωμένου προσωπικού του άλμπουμ που κυκλοφόρησε από τη Heaven Music με 10 νέα τραγούδια τον Οκτώβριο του 2010. Ακολούθησαν διάφορες συνεργασίες με γνωστούς αλλά και νέους καλλιτέχνες ενώ παράλληλα συνεχίζεται η δισκογραφική του πορεία. Πιο γνωστά του τραγούδια είναι τα: Υποσχέσου, Φτάνω στο Θεό, Μην λες πως μ΄αγαπάς, Σαν τα μάτια σου κ.α