Αποκάλυψη για τον χωρισμό Χούτου - Ζάρα: «Έδειχναν να είναι...»

«Μου ανακοίνωσε ότι δεν θα...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκάλυψη για τον χωρισμό Χούτου - Ζάρα: «Έδειχναν να είναι...»

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα επέλεξαν χωριστούς δρόμους λίγες ημέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η είδηση έγινε γνωστή από το ζευγάρι αφού η Ματίνα Ζάρα θέλησε να κάνει μια επίσημη ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρωί της Δευτέρας, η Φαίδρα Θεοδώρου μίλησε στην κάμερα του «Love it» καθώς η Ματίνα Ζάρα είχε επιλέξει από εκείνην το νυφικό της και μεταξύ άλλων αποκάλυψε λεπτομέρειες για το μυστήριο, ενώ όπως είπε οι δύο τους έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν λαμπεροί χαμογελαστοί αγκαλιασμένοι, δεν έδειξαν να έχουν πρόβλημα. Ήρθαν μαζί να επιλέξουν το νυφικό. Ήταν στεναχωρημένη η Ματίνα όταν μου ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει ο γάμος, όλοι στεναχωρηθήκαμε. Την πρώτη φορά είχαν έρθει μέσα στην καλή χαρά, όλα θετικά όλα ωραία. Ήθελε να έχει αέρινο στυλ αλλά και παραμυθένιο πριγκιπικό.

Είχε διαλέξει πολλά φορέματα για πάρτι που θα έκαναν πριν και μετά τον γάμο, είχε έρθει και η Λάουρα Νάργες η οποία θα ήταν η κουμπάρα. Το νυφικό ήταν με ενοίκιο και όταν γυρίσει η Ματίνα από την Σκιάθο θα μας τα επιστρέψει. Για τώρα έχει ματαιωθεί ο γάμος, δεν ξέρω αν στην συνέχεια αλλάξει κάτι θα είναι μεγάλη μας χαρά, εγώ τους είδα πολύ χαρούμενους και ερωτευμένους».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της για τον γάμο Ζάρα - Χούτος

Χούτος – Ζάρα: Αυτός είναι ο λόγος που ματαιώθηκε ο γάμος τους

Πυρετωδώς είχαν αρχίσει οι ετοιμασίες για τον γάμο του Λάμπρου Χούτου και της Ματίνας Ζάρα, όταν ξαφνικά με μια ανάρτηση στο Instagram η νεαρή τραγουδίστρια ανακοίνωσε δημόσια πως ο γάμος τους ματαιώθηκε, πέντε ημέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η συγκεκριμένη είδηση έσκασε σαν "βόμβα" καθώς και οι δυο είχαν καταφτάσει ήδη στο νησί της Σκιάθου, προκειμένου να παρευρεθούν στο γαμήλιο μυστήριο τους στις 21 Αυγούστου. Μάλιστα σύμφωνα με την Real News ένας κοντινός φίλος του ζευγαριού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το ζευγάρι είχε μαζέψει αρκετή ένταση τον τελευταίο μήνα, λόγω των προετοιμασιών, η οποία όπως φάνηκε γιγαντώθηκε τις τελευταίες ημέρες και επέφερε τη ρήξη στη σχέση τους. Αυτό, σε συνδυασμό με ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που προέκυψε ξαφνικά, τους οδήγησε στην απόφαση της ματαίωσης. Αν και είχαν προετοιμάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια για την ημέρα του γάμου τους, τόσο η Ματίνα όσο και ο Λάμπρος αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε μια τελετή που, λόγω στρες και έντασης, δεν θα μπορούσαν να απολαύσουν».

«Παρέμειναν και οι δύο στην Σκιάθο, αλλά χωρίς να διατηρούν επαφές. Επέλεξαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους. Όμως, τώρα που πήραν τον χρόνο τους και επέστρεψαν στην Αθήνα, έχουν πρόθεση να συζητήσουν για το μέλλον».