Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Η ανάρτηση του Χρήστου Μακρίδη για την πρεμιέρα του Big Brother

Εξαφανισμένος εδώ και καιρό

Η ανάρτηση του Χρήστου Μακρίδη για την πρεμιέρα του Big Brother
News 30.08.2021 13:56
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Χρήστος Μακρίδης ήταν μία από τις περσόνες που ξεχώρισαν στον περσινό κύκλο του Big Brother, για την στρατηγική που ακολούθησε, τους καυγάδες του καθώς και την αγαπημένη του πολυθρόνα μέσα στο σπίτι η οποία τον έκανε viral.

Με αφορμή λοιπόν τη χθεσινή πρεμιέρα του Big Brother, ο Χρήστος Μακρίδης θέλησε να θυμηθεί μία στιγμή του μέσα στο σπίτι και να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Θυμίζουμε πως οι στιγμές του Χρήστου Μακρίδη μέσα από το σπίτι και η συνήθειά του να είναι ξαπλωμένος στους καναπέδες τον έκαναν viral και για την υπόλοιπη σεζόν τον είδαμε αρκετές φορές να ποζάρει σε διάφορα memes.

Αυτή την ανάρτηση έκανε ο Χρήστος Μακρίδης για το Big Brother

Χρήστος Μακρίδης Big Brother

Ποιος είναι ο Χρήστος Μακρίδης του Big Brother

Ο Χρήστος Μακρίδης ή αλλιως αντιδήμαρχος ή δήμαρχος όπως τον αποκαλούσαν μέσα στο σπίτι του Big Brother κατάγεται από τη Σκύδρα (Πέλλα).

Είναι παντρεμένος και έχει μια κορούλα 2 ετών. Την προηγούμενη τετραετία ήταν Αντιδήμαρχος καθαριότητας. Πόσο χρονών είναι;

Μπαίνοντας στο σπίτι του Big Brother είπε: “Στο σπίτι του Big Brother θα μπω να γνωρίσω τους δεκαπέντε καινούριους ανθρώπους και την πρόκληση που θα μου συμβεί μέσα στο σπίτι. Σε εμένα ο κόσμος θα ξεχωρίσει την ειλικρίνειά μου, τη δικαιοσύνη και το ποντιακό μου στοιχείο. Δεν μπορώ να κάνω παρέα με τους ψεύτες και τους υποκριτές. Αν κερδίσω το έπαθλο θα κοιτάξω να εξασφαλίσω το μέλλον της κόρης μου και το μέλλον το δικό μου”. Η ηλικία του; Ο Χρήστος Μακρίδης είναι 46 χρονών. Γεννήθηκε 3 Ιουλίου 1974.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έσταξε «φαρμάκι» για Γκουντάρα και Κάκκαβα ο Παπανώτας - «Η τηλεόραση στα καλύτερά της»

Το πρώτο μήνυμα της Ναταλί Κάκκαβα μετά την πρεμιέρα του Big Brother 2

Share