Θρήνος! Πέθανε η αστρολόγος Έλενα Μένεγου

Ανείπωτη θλίψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε η αστρολόγος Έλενα Μένεγου

Θρήνος έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ώρες με την είδηση, πως η γνωστή αστρολόγος, Έλενα Μένεγου, την οποία μάλιστα μία εποχή απολαμβάναμε και στην τηλεόραση, έφυγε από τη ζωή μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η Έλενα Μένεγου, εμφανιζόταν στο παρελθόν σε εκπομπές περιφερειακών καναλιών και έλεγε τις εξελίξεις για τα άστρα.

Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να ζητήσει οικονομική βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους για τη νοσηλεία της, ενώ την ίδια στιγμή θρήνο έχει προκαλέσει και η είδηση του θανάτου του γνωστού κωμικού Έντ Άσνερ.

«Φίλοι μου χρειάζομαι και πάλι τη βοήθειά σας. Είμαι ακόμα κλινήρης ακινητοποιημενη με σοβαρά θέματα και πρέπει να πληρώσω τις γυναίκες που με φροντίζουν. Δυστυχώς η εταιρεία που δούλευα δεν μου παρέχει τίποτα απολύτως. (Μην μου κάνετε ερωτήσεις, δεν είμαι σε θέση). Δεν μπορώ να εργαστώ, παλεύω για την υγεία μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Φίλοι μου χρειάζομαι και πάλι τη βοήθειά σας. Είμαι ακόμα κλινήρης ακινητοποιημενη με σοβαρά θέματα και πρέπει να...

Posted by Elena Menegou on Thursday, June 24, 2021

Το «αντίο» στην Έλενα Μένεγου

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν μέσα από αναρτήσεις τους, στις οποίες τόνισαν πόσο καλό κορίτσι ήταν η γνωστή αστρολόγος και πόσο άδικος ήταν ο ξαφνικός χαμός της.

«Έχω σοκαριστεί... μια κοπέλα με τόση καλοσύνη και ευγένεια χαρακτήρα τόσο φιλοσοφημένη με τόση δύναμη θέλησης. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες μα από τις αναρτήσεις της τα τελευταία δυο χρόνια που βασανιζόταν, νομίζω πως εξ αρχής την παγίδευσε το ιατρικό κατεστημένο σε λάθος δρόμο όσον αφορά το πρόβλημα υγείας που της προέκυψε, ήρθε μετά και το ατύχημα και δυστυχώς δεν άντεξε.

Έλενα Μένεγου θάνατος

Δεν τη γνώρισα ποτέ από κοντά, όμως, φυσιογνωμικά την ήξερα εδώ και αρκετά χρόνια και είχαμε ανταλλάξει διαδικτυακά μηνύματα για θέματα υγείας και πολιτικής επικαιρότητας. Θαύμαζα πάντα την ηρεμία την ευγένεια και τον φιλοσοφημένο χαρακτήρα της... Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Έλενα... Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους» έγραψε ένας άλλος διαδικτυακός της φίλος στο Facebook.