Αποκάλυψη από τον πατέρα του μοντέλου από το GNTM - «Μας πρότειναν να δηλώσουμε ότι είναι ναρκομανής»

«Ο πρώην άντρας της την απειλούσε πριν ενάμιση μήνα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποκάλυψη από τον πατέρα του μοντέλου από το GNTM - «Μας πρότειναν να δηλώσουμε ότι είναι ναρκομανής»

Στο Live News μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας ο πατέρας του 30χρονου μοντέλου από το GNTM που συνελήφθη στην Γλυφάδα με ναρκωτικά. Όλα όσα δήλωσε φαίνεται πως έφεραν μια νέα τροπή στη υπίθεση.

Οι δηλώσεις του πατέρα του μοντέλου από το GNTM

«Είναι κάτι ασύλληπτο για το μυαλό το δικό μου και της κόρης μου. Το παιδί μου είναι αθώο γιατί ξέρω το παιδί μου καταρχήν. Δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό το πράγμα. Μας πήραν από δύο δικηγορικά γραφεία και μας πρότειναν να δηλώσουμε για να σωθεί η κόρη μας, ότι είναι ναρκομανής. Φυσικά δεν το δεχτήκαμε, ο στιγματισμός μόνο και μόνο με τρελαίνει.

Οι απειλές ήταν από τον καιρό που ήταν ακόμη παντρεμένοι. Την παρατούσε. Την έχει αφήσει στο Μπαχρέιν χωρίς μία δραχμή, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν. Την παράτησε με το μικρό του το παιδί. Δεν ενδιαφέρεται καν για την κόρη του είναι τόσο κακός άνθρωπος που εμείς δεν μπορούμε να το συλλάβουμε στο μυαλό.

Την απειλούσε πριν ενάμιση μήνα με απειλητικά μηνύματα. Θα σε καταστρέψω, θα καταστρέψω εσένα και το παιδί σου».

Όσα είπε το μοντέλο από το GNTM στην απολογία του

Το απολογητικό υπόμνημα του μοντέλου από το GNTM, που κρίθηκε προφυλακιστέο, δημοσίευσε η εφημερίδα «Θέμα». Σύμφωνα με τον Δημήτρη Πώποτα και την Άρια Καλύβα, η 31χρονη έκανε μια ανασκόπηση όλης της ζωής της.

Προτού αναφερθεί στο σκηνικό της σύλληψης, η Α.Μ περιγράφει πώς πέρασε το καλοκαίρι της: «Για μεγάλο χρονικό διάστημα του καλοκαιριού έλειπα σε διακοπές, κυρίως οικογενειακά. Άλλοτε με το αυτοκίνητό μου το Ranger Rover και άλλοτε όχι. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν στην Ίο, όπου πήγα χωρίς το αυτοκίνητό μου με τον σύντροφό μου. Το αυτοκίνητό μου ήταν παρκαρισμένο πλησίον της οικίας μου. Από τις διακοπές μου επέστρεψα μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή την Παρασκευή 20 Αυγούστου. Έως και το βράδυ του Σαββάτου, δεν μετακινήθηκα πουθενά, αλλά παρέμεινα στο σπίτι μου, αφού είχαμε κανονίσει με την αδερφή μου και τέσσερις φίλες μου να πάμε για φαγητό, καθώς είχε τα γενέθλιά της μία από τις φίλες μου».

 Όσα είπε το μοντέλο από το GNTM στην απολογία του

Στη συνέχεια, ανέφερε πώς την έπιασαν οι αστυνομικοί: «Αναχώρησα από το σπίτι μου με προορισμό εστιατόριο στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Καθώς εκινούμην σε δρόμο της Ανθέων, είδα αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. να βρίσκονται στο σημείο, όπως γίνεται συνήθως. Σε όλη τη διαδρομή και στα φανάρια της οδού Λαμπράκη, δεν είδα κανέναν από τους αστυνομικούς να κινείται προς το μέρος μου. Όταν όμως έφτασα στο φανάρι που ήταν κόκκινο κατάλαβα ότι ήταν πίσω μου. Παρέμεινα στο φανάρι συμμορφούμενη στους κανόνες της κυκλοφορίας, ώσπου αστυνομικοί πλησίασαν το όχημά μου…

Με ρώτησαν αν υπάρχει κάτι που πρέπει να τους πω ή να τους δείξω και απάντησα αρνητικά, αφού δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι παράνομο στο αυτοκίνητό μου […] Τότε ένας από τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ εμφάνισε μια σακούλα και με ρώτησε τι είναι αυτά. Ήμουν πλέον σε κατάσταση σύγχυσης, είχα πάθει σοκ και ξεκίνησα να φωνάζω αφού δεν μπορούσα να σκεφτώ λογικά και να δώσω μια εξήγηση. Στο υπό κρίση διαβιβαστικό, όλα αυτά αναφέρθηκαν ως ένδειξη ενοχής, ανησυχίας και κρίθηκα ένοχη. Επέδειξα πλήρη συνεργασία, δεν έκανα καμία προσπάθεια διαφυγής, ούτε κάποιο ελιγμό στον δρόμο για να επιταχύνω και να αλλάξω πορεία».