Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό από τον Χατζηγιάννη

Φωτογραφία ντοκουμέντο! Ποιοι ήταν στο πλευρό της...

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό από τον Χατζηγιάννη
News 31.08.2021 07:28
Από Ελένη Ζουγανέλη

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» έγραφε πριν από μερικές εβδομάδες η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια για τον χωρισμό τους, έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι από κοινού αποφάσισε να προχωρήσει σε ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή του, με τους ίδιους ωστόσο, να κρατούν καλές σχέσεις, ακόμη και μετά το τέλος της σχέσης τους. Πάντα θα τους ενώνει η αγάπη και η αδυναμία που έχουν στα κατοικίδια τους.

Μετά από περίπου ένα μήνα από την ανακοίνωση του χωρισμού, η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, παρέα με τους φίλους της, θέλοντας να γιορτάζουν τα γενέθλια της ηθοποιού Ευγενίας Σαμαρά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά που πέρασαν. Να σημειώσουμε πως πρόσφατη από την άλλη, δημόσια εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη ήταν σε συναυλία του με γυναίκα στο πλευρό του.

Φωτογραφία από την βραδινή έξοδο της Ζέτας Μακρυπούλια

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό από τον Χατζηγιάννη

Κρατούν επαφές μετά τον χωρισμό Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες, συγκεκριμένα 6 όπως έχει γίνει γνωστό, ωστόσο μέχρι και σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Καθώς, μην ξεχνάμε πως 12 χρόνια είναι δύσκολο να ξεχαστούν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr το ζευγάρι ακόμη κρατάει επαφές, ωστόσο όχι καθημερινές. Όσο ήταν μαζί, υιοθέτησαν μια πανέμορφη σκυλίτσα την Ζάννη, ενώ έχουν και γατούλες. Για αυτό το λόγο μάλιστα επικοινωνούν με σκοπό να βλέπουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Όπως επίσης με πληροφόρησε πολύ έμπιστη πηγή μου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήρθε σε επικοινωνία με την Ζέτα Μακρυπούλια για να της ευχηθεί για τα βαφτίσια της ανιψιάς της. Ο αδερφός της, Άκης Μακρυπούλιας βάφτισε την κορούλα στην Νάξο με την μικρή να παίρνει το όνομα Κυριακή. Η παρουσιάστρια μάλιστα, στα βαφτόσια πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον τραγουδιστή.

Ένας ακόμη λόγος που μιλάνε τακτικά είναι και το σπίτι τους στην Εύβοια που είχα βάλει προς πώλησει, το οποίο ωστόσο τυλίχτηκε στις φλόγες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ακόμη ένας χωρισμός στην ελληνική showbiz μετά από Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη και Βανδή - Ντέμη

Η σημαντική ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά το χωρισμό του από την Μακρυπούλια

Share