Και επίσημα στο The Voice ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer

Και είναι απολαυστικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Και επίσημα στο The Voice ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστή η είδηση πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναμένεται να πάρει τη θέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη στην κριτική επιτροπή του The Voice, και όπως όλα δείχνουν η φήμη αυτή επισημοποιήθηκε αφού κυκλοφόρησε ήδη το trailer του show με τον γοητευτικό τραγουδιστή.

Στο trailer που κυκλοφόρησε βλέπουμε όπως πάντα, τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη, ενώ στο τέλος στο πλάνο μπαίνει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Οι τρεις κριτές τον καλωσορίζουν, ωστόσο όλοι φεύγουν τρέχοντας μόλις ακούνε μία υπέροχη φωνή να έρχεται από το βάθος.

Αυτό είναι το trailer του The Voice με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Από το Survivor πάει στο The Voice

Οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα βρεθούν μπροστά από τις κάμερες τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι πυρετώδεις. Όσον αφορά το The Voice που για ακόμη μια φορά θα επιστρέψει στον ΣΚΑΙ, θα δει αρκετές αλλαγές κυρίως στα πρόσωπα και όχι τόσο στο σκηνικό. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουν βγει ανακοινώσεις, αφού τα χέρια δεν έχουν δοθεί, περιμένοντας τις οριστικές υπογραφές, ωστόσο, στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Όσον αφορά τον παρουσιαστή το όνομα σύμφωνα με πληροφορίες μου είναι ένα και σίγουρο μάλιστα, αφού είναι ο αγαπημένος του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιανό. Ο παρουσιαστής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον 4ο κύκλο του ράλιτι επιβίωσης και αποθεώθηκε από πολλούς στο Twitter.

Από το Survivor πάει στο The Voice o Γιώργος Λιανός

Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο τούρκος παραγωγός αποφάσισε να τον βάλει για ακόμη μια φορά στο τιμόνι της παρουσίασης, καθώς πιστεύει πως με την επιτυχία που είδε τα νούμερα τηλεθέασης του Voice θα ανέβουν. Βέβαια, ακόμη ένας λόγος είναι πως ο Ατζούν εμπιστεύεται άτομα με τα οποία συνεργάζεται και δύσκολα ρισκάρει σε νέα ονόματα για τους κεντρικούς ρόλους.

Από την άλλη, για την κριτική επιτροπή δεν έχω σίγουρες πληροφορίες και για να μην σας μεταφέρω λάθος ειδήσεις, θα επιστρέψω σύντομα με νέο αποκλειστικό!