Επιστρέφει στον ΣΚΑΙ το The Voice - Αυτό είναι το trailer

Μεγάλες οι αλλαγές στους κριτές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επιστρέφει στον ΣΚΑΙ το The Voice - Αυτό είναι το trailer

Μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ επιστρέφει το The Voice και ο νέος κύκλος θα είναι σίγουρα ανατρεπτικός, καθώς μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει ποιος θα βρίσκεται στην καρέκλες των κριτών. Η Έλενα Παπαρίζου μάλιστα, πρόσφατα στο The 2night, αποκάλυψε πως δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση από το κανάλι.

Ο σταθμός δεν ικανοποιήθηκε από την εικόνα του παιχνιδιού στον τελευταίο κύκλο, γεγονός που είχε ακουστεί πως θα οδηγούσε σε αντικατάσταση προσώπων. Στο trailer επίσης που βγήκε στη δημοσιότητα οι εικόνα των κριτών είναι μισή, κάτι που ξεκινάει φήμες πως τα πρόσωπα θα είναι καινούρια και όχι τα ίδια.

Αυτό είναι το trailer του The Voice στον ΣΚΑΙ

«Μου έκαναν πρόταση να παρουσιάσω το The Voice αλλά δεν τόλμησα»

Η Τάμτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και στην απόφασή της να απορρίψει την πρόταση που δέχθηκε από το The Voice.

Η τραγουδίστρια, που μίλησε και για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξήγησε πως θα ήθελε να ξαναπάει στη Eurovision και μάλιστα αν της δινόταν η ευκαιρία θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

«Μου έκαναν πρόταση να παρουσιάσω το The Voice αλλά δεν τόλμησα να το κάνω γιατί δεν μιλάω τέλεια ελληνικά.

Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα στη Eurovision το έχω ξαναπεί από την επόμενη κιόλας μέρα της εκπροσώπησής μου το 2019. Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ απαιτητική διοργάνωση γεμάτο ανατροπές. Mε ένα καλό τραγούδι, θα πήγαινα. Αν μου έκανε ταυτόχρονα πρόταση η Ελλάδα και η Γεωργία σίγουρα θα διάλεγα την Ελλάδα να εκπροσωπήσω.

Στη Γεωργία δεν είχα τηλεόραση και πήγαινα στον ξάδελφό μου να δω Mtv. Που να φανταζόμουν ότι θα βρεθώ στον ίδιο χώρο με τη Madonna. Οραματιζόμουν ότι ήμουν στη σκηνή και από κάτω φώναζαν. Και τότε φαινόταν αστείο. Αλλά στη Eurovision το έζησα στα αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.