Αυτή είναι η εικόνα της Φαίης Σκορδά χωρίς μακιγιάζ - Άβαφτο το πρόσωπο της

Το στιγμιότυπο από το κρεβάτι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή είναι η εικόνα της Φαίης Σκορδά χωρίς μακιγιάζ - Άβαφτο το πρόσωπο της

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με την οικογένεια της. Έχοντας επισκεφθεί τους γονείς της στο σπίτι τους στο Κιλκις, τώρα περνάει κάθε λεπτό της με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη. Συχνές μάλιστα είναι οι κοινές τους αναρτήσεις.

Χθες το βράδυ 30/8, η παρουσιάστρια ξάπλωσε με τα παιδιά της στο κρεβάτι και απόλαυσαν μια παιδική ταινία. Αυτά τα βράδια είναι αγαπημένη συνήθεια μητέρας και γιών.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε πως συγκινήθηκε με την ταινία. Αυτό ωστόσο που παρατηρήσαμε είναι πως για ακόμη μια φορά δεν δίστασε να μας δείξει το πρόσωπο της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Το πρόσωπο της Φαίη Σκορδά άβαφτο

Η Φαίη Σκορδά άβαφτη

Τα μυστικά ομορφιάς της Φαίης Σκορδά

Όσα είχε αποκαλύψεις στο περιοδικό People για τον σωστό καθαρισμό του προσώπου μετά από το μακιγιάζ μας.

  • Πρώτον, βάζουμε μια κορδέλα για να κρατά τα μαλλιά πίσω –εγώ πάντα διαλέγω κάποιες περίεργες και γελάω μόνη μου στον καθρέφτη! – και, δεύτερον, πλένουμε πολύ καλά τα χέρια μας – είναι η μεγαλύτερη εστία μικροβίων!
  • Στη συνέχεια παίρνουμε το γαλάκτωμά μας και το απλώνουμε με τα δάχτυλα (και όχι με βαμβάκι) στο πρόσωπο, με απαλές κυκλικές κινήσεις, όπως βάζουμε την κρέμα μας.
    Αφαιρούμε το γαλάκτωμα (αυτή τη φορά με ένα βαμβάκι) και το ίδιο ακριβώς κάνουμε και στην περιοχή του λαιμού, όπου πρέπει πάντα να απλώνουμε το γαλάκτωμα με ανοδικές κινήσεις, από κάτω προς τα πάνω.
  • Για την περιοχή των ματιών, εγώ που βάφομαι πολύ λόγω της εκπομπής, χρησιμοποιώ συνήθως ένα ειδικό προϊόν ντεμακιγιάζ που περιέχει λάδι, για να αφαιρείται πιο εύκολα το μακιγιάζ, χωρίς να χρειάζεται πολύ τρίψιμο.
  • Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με το γαλάκτωμα μέχρι να βγει το βαμβάκι εντελώς καθαρό και στη συνέχεια πλένουμε το πρόσωπό μας με χλιαρό νερό, για να απομακρύνουμε τελείως το γαλάκτωμα.
    Αυτό που κάνω πάντα είναι να σκουπίζω το πρόσωπό μου ταμποναριστά με χαρτομάντιλα, μέχρι να απομακρυνθεί εντελώς η υγρασία. Αποφεύγω τις πετσέτες, γιατί είναι πολύ εύκολο να πάρουν μικρόβια.
  • Μετά έρχεται η σειρά της λοσιόν που πολλές φορές προσπερνάμε, αλλά είναι πολύ σημαντική, γιατί εξισορροπεί το ph της επιδερμίδας. Βάζουμε άφθονη στο βαμβάκι και περνάμε όλο το πρόσωπο ταμποναριστά. Mόλις απορροφηθεί, βάζουμε την κρέμα μας, ημέρας το πρωί, νυκτός το βράδυ, με κυκλικές απαλές κινήσεις. Κάντε το δύο φορές την ημέρα και θα με θυμηθείτε!