Αυτό είναι το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς - Ολόκληρη παιδική χαρά ο κήπος

Φωτογραφία μέσα και έξω από τη μονοκατοικία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό είναι το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς - Ολόκληρη παιδική χαρά ο κήπος

Μπορεί η Φαίη Σκορδά το χειμώνα να έχει αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο τα καλοκαίρια της περνάει μεγάλο χρονικό διάστημα στο πατρικό της σπίτι στο Κιλκίς, όπου μένουν οι γονείς της. Η παρουσιάστρια έχει αδυναμία στον τόπο όπου γεννήθηκε και σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται παίρνει το αυτοκίνητο της και πηγαίνει για να χαλαρώσει.

Μπορεί να προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, δεν έχει διστάσει να δημοσιεύσει φωτογραφίες από το σπίτι των γονιών της. Μας έχει δείξει την τεράστια αυλή που έχει και παιδική χαρά για τους γιούς της, αλλά και το εσωτερικό του.

Συγκεκριμένα, το σπίτι των γονιών της φαίνεται πως είναι μονοκατοικία και μέσα στην φύση με τεράστια μάλιστα βεράντα ξύλινη. Απίστευτο ωστόσο είναι και το σπίτι της Φαίης Σκορδά στην Αθήνα.

Φωτογραφία από το πατρικό της Φαίης Σκορδά στο Κιλκις

Αυτό είναι το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς

Φαίη Σκορδά σπίτι των γονιών της

Μετά το Κιλκίς λατρεύει και την Χαλκιδική - Κάνει συνέχει διακοπές εκεί

Η Φαίη Σκορδά μετά από το τέλος της εκπομπής «Πρωινό» έχει αποφασίσει να κάνει ένα break και να απολαύσει όσο πιο πολύ μπορεί τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Κάθε χρόνο η παρουσιάστρια πηγαίνει στην αγαπημένη της πατρίδα στο Κιλκίς όπου μένουν οι γονείς της καθώς και εκείνοι βλέπουν τα εγγονάκια τους.

Όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια περνάει ευχάριστα με την οικογένεια της αφού μαζί τους στην Χαλκιδική είναι και οι δυο γάτες τους.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Φαίη Σκορδά. Η ίδια πολλές είναι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες ποζάροντας με μαγιό και κάθε φορά παθαίνουμε πλάκα με το κορμί της.

Η γνωστή παρουσιάστρια άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ξεκίνησε τα μπάνια αλλά και τους ξέφρενους χορούς, προκειμένου να ξεκουραστεί αλλά και να φορτίσει τις μπαταρίες της.

Ωστόσο, παραμένει πολύ ενεργή στα social media και καθημερινά δημοσιεύει στιγμές από την ζωή της. Αυτή τη φορά, η Φαίη Σκορδά θέλησε να προκαλέσει πανικό... και έτσι ανάρτησε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με ένα φοβερό μαγιό, με θέα το γαλάζιο.

Όπως βλέπετε, κρατιέται άριστα στα κιλά της και η σιλουέτα της εντυπωσιάζει!