Ασύλληπτο το κορμί της Φαίης Σκορδά - Χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς με animal print μαγιό

Κρατιέται άριστα στα 41 της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασύλληπτο το κορμί της Φαίης Σκορδά - Χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς με animal print μαγιό

Τον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει η Φαίη Σκορδά, κάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές και χορεύοντας σε ξέφρενους ρυθμούς, πιο χαλαρή και ξεκούραστη από ποτέ. Μπορεί η φετινή τηλεοπτική χρόνια να ήταν δύσκολη και διαφορετική, μιας και ο Γιώργος Λιάγκας προστέθηκε ξαφνικά στο δυναμικό του Πρωινού, ωστόσο τέλος καλό όλα καλά και από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα τους απολαύσουμε ξανά.

Παρόλα αυτά, στην ομάδα της πρόκειται να δούμε αρκετές αλλαγές, μιας και στο φινάλε της εκπομπής ανακοινώθηκε μια σημαντική αποχώρηση.

Το ντόμινο των αποχωρήσεων όμως συνεχίστηκε, μιας και η Ελένη Μενεγάκη αρπάξε από την Φαίη το πιο ισχυρό χαρτί της!

Η παρουσιάστρια ωστόσο έβαλε προς το παρόν τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για λίγο στην άκρη και αποφάσισε να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και να ξεκουραστεί.

Η ίδια, που είναι αρκετά ενεργή στα social media, μοιράστηκε πριν λίγη ώρα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς, φορώντας το εντυπωσιακό animal print μαγιό της.

Το κορμί της είναι ασύλληπτο και όπως φαίνεται έχει κάνει αρκετά μπάνια, μιας και είναι φουλ μαυρισμένη!

Βίντεο της Φαίης Σκορδά με μαγιό

Τι τρώει η Φαίη Σκορδά κι έχει αυτό το κορμί

Λένε πως το σώμα «θυμάται». Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά, που παρ' ότι δεν ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής τα τελευταία χρόνια είχε καταφέρει να διατηρήσει μία εντυπωσιακή σιλουέτα − για τα καλλίγραμμα πόδια της έχουν γραφτεί ύμνοι, άλλωστε.

Όμως λίγο το καλοκαίρι που είναι ήδη εδώ και λίγο το γεγονός ότι δεν θέλει γενικά να αναπαύεται στις δάφνες της, ειδικά τώρα που είναι ξανά μόνη στην προσωπική της ζωή, την έκαναν να αλλάξει γνώμη και την οδήγησαν στην πόρτα της personal trainer, με την ίδια να ακούει πιστά τις συμβουλές της πολύπειρης Ντίντας Νάστου που είναι «σύμμαχός» της σε αυτή τη νέα προσπάθεια...

Στόχος της, να επανέλθει στη φυσική κατάσταση που είχε πριν από δύο χρόνια, και επειδή γυμναστική χωρίς διατροφή δεν γίνεται, έχει αλλάξει και το διαιτολόγιό της. Από τη μία συστήνει να αποφεύγουμε τους κακούς υδατάνθρακες (ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά) και την ίδια στιγμή προτιμάει φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνη και λαχανικά, χωρίς να δίνει κάποιον περιορισμό όσον αφορά τη συνιστώμενη ποσότητα. Δίνοντας το καλό παράδειγμα, η ίδια μοιράζεται τα διατροφικά της μυστικά −όπως και τις τυχόν ατασθαλίες που κάνει− με τις θαυμάστριές της και με το Youweekly.gr, που σας παρουσιάζει ένα ενδεικτικό πρόγραμμα που ακολουθεί στην καθημερινότητά της.

  • Πρωινό: Καφές & βραστό αβγό με αλάτι και πιπέρι
  • Μεσημεριανό: Φιλέτο με ώριμο αβοκάντο, με λάδι και αλάτι
  • Βραδινό: Κοτόπουλο στη σχάρα με βραστά καρότα και σπαράγγια, με λάδι, λεμόνι και αλάτι