Φαίη Σκορδά: Το σαλόνι του σπιτιού της είναι σαν... γήπεδο - Τα φωτιστικά τραβούν την προσοχή

Φωτογραφία από το εσωτερικό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Το σαλόνι του σπιτιού της είναι σαν... γήπεδο - Τα φωτιστικά τραβούν την προσοχή

Στην Αθήνα έχει επιστρέψει τις τελευταίες ημέρες η Φαίη Σκορδά και οι προετοιμασίες για την εκπομπή της γίνονται πυρετωδώς, όπως και τα meeting με τους συνεργάτες της. Ωστόσο, όποτε τελειώνουν όλες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της ημέρας, η παρουσιάστρια χαλαρώνει στο σπίτι της και συγκεκριμένα, στο σαλόνι της, που όπως είδαμε από ανάρτηση είναι σαν... γήπεδο, ενώ τα φωτιστικά είναι αυτά που τραβούν την προσοχή.

Η Φαίη Σκορδά, έχει διακοσμήσει έτσι το σπίτι της, ώστε να είναι ο προσωπικός της παράδεισος, όπου θα ξεκουράζεται μακριά από όλους και όλα και θα περνάει χρόνο με τα δυο της αγγελούδια, τους γιους της.

Σε στόρι που είδαμε στο Instagram, το σαλόνι της παρουσιάστριας είναι τεράστιο και συνδέεται με την τραπεζαρία, ενώ οι ανοιχτοί τόνοι χρωμάτων, επικρατούν στον χώρο.

Μάλιστα, τα φωτιστικά που κοσμούν και τους δυο χώρους είναι απλά απίστευτα και θυμίζουν παλάτι. Ωστόσο, δείτε και το δεύτερο σπίτι της που είναι σαν... παλάτι.

Φαίη Σκορδά σπίτι

Φαίη Σκορδά: Στην αυλή του σπιτιού της έχει ολόκληρο τραμπολίνο

Στην Αθήνα επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά μετά από τις όμορφες διακοπές που πέρασε στην Χαλκιδική. Οι προετοιμασίες για το Πρωινό γίνονται πυρετωδώς και η πρώτη σύσκεψη έγινε... στο τραμπολίνο που έχει στην αυλή του σπιτιού της.

Η παρουσιάστρια είναι έτοιμη και ανανεωμένη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που θα την βρει για ακόμη μια χρονιά στον ΑΝΤ1. Οι αλλαγές μπροστά από τις κάμερες είναι πολλές και ήδη έχουν βρεθεί τα πρόσωπα.

Ένα από αυτά λοιπόν είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα και έκαναν μια πρωτότυπη σύσκεψη. Την αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκείνη μιλούσε για την εκπομπή και εκείνος χοροπηδούσε μέσα στο τραμπολίνο. Μάλιστα, την συγκεκριμένη ημέρα, η Φαίη, φορούσε ένα απίστευτο φόρεμα BSB που προκάλεσε φρενίτιδα.

Φαίη Σκορδά σπίτι αυλή