Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο τραγούδι του Snik

Αδιανόητο περιστατικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο τραγούδι του Snik

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει χωρίς αμφιβολία πολλά από τον Snik, ωστόσο η νέα του αυτή κίνηση, να συμπεριλάβει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο νέο του τραγούδι, ξεπερνά οτιδήποτε άλλο.

Την ώρα που οι εξελίξεις στη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δείχνουν να είναι πολύ θετικές, ο Snik έκανε και ένα νέο βήμα στην καριέρα του μιας και κυκλοφόρησε το κομμάτι, "Dominicana Latina", στο οποίο αναφέρεται μέχρι και στον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, ο Snik κάνει λόγο για τον «Κούλη», το παρατσούκλι που έχει γίνει viral τα τελευταία χρόνια στα social media για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι στίχοι του Snik στους οποίους αναφέρεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Ooh Μαρία Χριστίνα

Ρωτάει τι οδηγάω και πόσα βγάζω τον μήνα;

Dominicana Latina

Έλα να σου δείξω πως το ζω στην Αθήνα

Πόσοι βγάζετε λεφτά από το τραγούδι

Δεν ήθελες καπνό ήθελες τσιμπούκι

Οδηγάω ίδιο αμάξι με τον Κούλη».

Τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση του Snik μετά την επανασύνδεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη στιγμή που ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό τους. Φαίνεται λοιπόν πως ο τράπερ μπήκε αλλαγμένος στη σχέση αυτή τη φορά.

Και δεν μιλάμε μόνο για το συναισθηματικό κομμάτι, το οποίο σίγουρα θα έχει αλλάξει σε ένα βαθμό μετά τον χωρισμό, αλλά για το κομμάτι της εμφάνισης μιας και ο Snik έκανε μία αρκετά μεγάλη αλλαγή.

Συγκεκριμένα, ο τράπερ άλλαξε τα τατουάζ που έχει πάνω στο σώμα του. Ενώ πριν από λίγο καιρό βλέπαμε μόνο τα περιγράμματα των τατουάζ, πλέον, ο Snik αποφάσισε να τα γεμίσει με χρώμα.

Η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι αρκετά μεγάλη, και η αλήθεια είναι πως ο ίδιος έχει αποφασίσει να μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες με το νέο look του με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.