Στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη ο Άγγελος Λάτσιος

Της έχει απίστευτη αδυναμία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη ο Άγγελος Λάτσιος

Η τεράστια αδυναμία που έχει ο Άγγελος Λάτσιος στη μαμά του δεν κρύβεται και έτσι, λίγες ώρες μετά την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε για την νέα εκπομπή που θα αναλάβει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega, ο μοναχογιός της, θέλησε να της στείλει ένα υπέροχο μήνυμα.

Όπως πάντα, ο Άγγελος Λάτσιος βρίσκεται στο πλευρό της μαμάς του και έτσι δε θα μπορούσε να μην εκφράσει τον ενθουσιασμό του για το νέο της αυτό τηλεοπτικό βήμα, ενώ την ίδια στιγμή, η Ελένη Μενεγάκη ευχαρίστησε τους συνεργάτες της που στάθηκαν δίπλα της και είναι έτοιμοι να τη συνοδεύσουν στο νέο της βήμα.

Το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Καλή αρχή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Λάτσιος κάτω από την ανάρτηση που έκανε η αγαπημένη του μητέρα για την εκπομπή της στο Mega.

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της

«Συνειδητοποίησα ότι μου έλειψε η τηλεόραση, όταν άρχισα να ξανασκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν. Δεν μπορώ να σας πω ότι από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη έλεγα «εγώ γιατί δεν είμαι εκεί»; Καθόλου. Όταν άρχισα όμως να το δουλεύω στο μυαλό μου, ότι αν νιώθω και θέλω να είμαι πάλι μέσα στην τηλεόραση, είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρω τώρα, δηλαδή μεταξύ Γενάρη – Μάρτη. Μετά δεν έχει αξία.

Καταρχήν δεν είχα συνεργάτες. Η αρχισυντάκτριά μου, εγώ και ο παραγωγός, κλείσαμε. Τρεις μπαίναμε σε αυτό το γραφείο, κοιταζόμασταν τον Απρίλη: «Θα στήσουμε εκπομπή; Θα προλάβουμε»; Τελικά, όλα τα πράγματα έχουν τον χρόνο τους, τη σωστή στιγμή και όταν δεν τα πιέζεις και τα αφήνεις γίνονται μόνα τους.

Τρία τεταρτάκια αργότερα θα ξεκινάει η εκπομπή, μού φαίνεται υπέροχο. Δεν θα ξαναγυρνούσα πίσω σε πρωινό, ποτέ. Τελείωσε αυτό. Η ζώνη μου είναι το μεσημέρι. Τώρα, τι μία τι δύο.

Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου; Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά. Πρεμιέρα με Νατάσα Θεοδωρίδου βέβαια».