Έρωτας με διαφορά: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Επιστρέφει με δεύτερο κύκλο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έρωτας με διαφορά: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας

Η σειρά «Έρωτας με διαφορά» του Star επιστρέφει και πάλι και όπως φαίνεται ο δεύτερο κύκλος θα είναι αρκετά ιδιαίτερος καθώς την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να δούνε την σειρά.

Στον 2ο κύκλο της σειράς όσοι στάθηκαν απέναντί τους και τους έκριναν, δοκιμάζουν οι ίδιοι, αναπάντεχα, τη γλυκιά γεύση του έρωτα! Η σχέση της Ζέτας και του Κωστή θα αντιμετωπίσει και πάλι πολλές ανατροπές!

Οι ισορροπίες στο άμεσο περιβάλλον τους, αλλάζουν απότομα και διαμορφώνουν γύρω τους μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που είχαν συνηθίσει.

Ο χωρισμός της Ελβίρας και του Φίλιππου που έχει απροσδόκητο αποτέλεσμα, η επανεμφάνιση της πρώτης κοπέλας του Κωστή, η παρουσία του καινούργιου συνέταιρου της Ζέτας, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα της Μαριάννας, η επιστροφή ενός παλιού φίλου της Μάρως, η άφιξη της εγκυμονούσας συντρόφου του Στέλιου από την Αυστραλία και η αναμονή της γέννησης του παιδιού του Άρη, είναι λίγα μόνο από αυτά, που θα παρακολουθήσουμε στον 2ο κύκλο της σειράς και θα μας κάνουν να την αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο. Δείτε εδώ επίσης πότε πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το GNTM.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της σειράς «Έρωτας με διαφορά»

Οι τρείς πρωταγωνιστές του Έρωτας με διαφορά στο YOU!

Η ισχύς εν τη ενώσει ισχύει με το παραπάνω στην δική τους περίπτωση και μαζί έκαναν φέτος την τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς στο “Ερωτας με διαφορά”. Οι τρείς πρωταγωνιστές, η Φαίη Ξυλά, ο Βασίλης Μίχας και ο Φάνης Μουρατίδης φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί και μιλούν για τον έρωτα, το φλέρτ, τις αποτυχίες και το ρίσκο, τις αναπάντεχες εμπειρίες, την οικογένεια αλλά και τις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Δεν είναι μόνο η αυταπόδεκτη ομορφιά και των τριών που σε κερδίζει. Είναι η αυθεντικότητα, η απλότητα και η αγάπη που δείχνουν ο ένας στον άλλον στην φωτογράφησή μας που κάνει την συνθήκη αυτής της συνάντησης ιδανική με...διαφορά.

Περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί