Αταίριαστοι: Οι επικές ατάκες και η Ελένη Φουρέιρα

Το τρελό γέλιο on air

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αταίριαστοι: Οι επικές ατάκες και η Ελένη Φουρέιρα

Οι «Αταίριαστοι» εχθές έκαναν πρεμιέρα 30/8 και επέστρεψαν και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τον ΣΚΑΪ. Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος μπήκαν ξανά στο πλατό της εκπομπής τους αλλά είχαν και παρέα. Για την έναρξη της εκπομπής ως μουσική υπόκρουση επέλεξαν το νέο τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου.

Στην σημερινή εκπομπή λοιπόν, μπορεί να μας έχουν συνηθίσει με πιο σοβαρά ρεπορτάζ όμως όπως φαίνεται και οι δυο παρουσιαστές δεν κρύβουν το χιούμορ τους.

Έτσι, λίγο πριν την ανακοίνωση για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης οι παρουσιαστές προέβαλαν κάποια video clip στην εκπομπή και ένα από αυτά ήταν και το «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο ένας εντυπωσιάστηκε πολύ και από ένα λευκό μαγιό που είδε στην οθόνη κατά τη διάρκεια που προβαλλόταν το video clip.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την εκπομπή με τους «Αταίριαστους»

Θετικός στον κορωνοϊό ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, Γιάννης Ντσούνος

Το πρωί της Παρασκευής, ο Χρήστος Κούτρας ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή του, Αταίριαστοι, πως ο συμπαρουσιαστής του Γιάννης Ντσούνος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έτσι θα μείνει για μερικές ακόμα μέρες εκτός της εκπομπής.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ απουσίαζε εδώ και μέρες και είχε μπει σε καραντίνα ωστόσο σήμερα αποκάλυψε πως βρέθηκε θετικός, τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του.

Γιάννης Ντσούνος κορωνοϊός

«Ευτυχώς είχα χαμηλό ιικό φορτίο. Είμαι σε καραντίνα 11 ημέρες. Έχει κολλήσει όλη η οικογένεια. Η γυναίκα μου, η 9 μηνών κόρη μου και ο 3,5 ετών γιος μου. Βρεθήκαμε όλοι θετικοί. Ευτυχώς είμαστε καλά. Τα παιδιά είναι χωρίς συμπτώματα και εγώ με τη Μαρίνα έχουμε απώλεια γεύσης και όσφρησης και ευτυχώς τίποτα άλλο. Βρισκόμαστε στην 11η ημέρα. Η σύζυγός μου έχει λίγο πόνο στην πλάτη» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ντσούνος.

Από την άλλη ο Χρήστος Κούτρας, που εδώ και μέρες παρουσιάζει μόνος του την εκπομπή, αποκάλυψε πως έκανε από την πρώτη στιγμή συνεχόμενα τεστ για κορωνοϊού και όλα βγήκαν αρνητικά, ενώ για τη μάχη με τον κορωνοϊό μίλησε και ο Γιάννης Καλλιάνος μιας και ο αδερφός του αρρώστησε βαριά.